היי

gila739

New member
היי

היי..אני דיי גדולה כבר בת 25 וכל החיים שלי הייתי דיי גדולה (..שמנה נקרא לזה) וממש ברחתי מכל הקטע הזה של בנים. בשנה האחרונה ירדתי מלא מלא במשקל (כמעט 40 קילו) ממש השתנתי ופתאום כל העיניין הזה ממש מושך אותי בטירוף באמת בטירוף כאילו רק זה מעסיק אותי אבל פתאום כל העיניין הזה דיי מלחיץ כי פתאום לא יודעת מה עושים וממה מתחילים וכמה זמן לוקח להגיע לכל דבר וגם שלא יפחיד משהו שבגיל שלי אני לא מנוסה בקיצור מה דעתכם?

סיון 1 23

New member
היי היי.

דבר ראשון אני מקווה שירדת בדרך בריאה וטובה. דבר שני- אם זה אכן נכון, אז ממש כל הכבוד! בכל גיל זה מלחיץ כשרק מתחילים עם זה... יש לך כבר מחזרים? לכי עם זה לאט... תמצאי בחור שמעניין אותך האופי שלו... אל תתחילי ישר עם סטוצים... אלא אם כן זה באמת נוח לך... לא מנוסה? אז תתנסי... בידיוק ככה... זה לא כזה קשה. תני קודם לבחור לעבוד... ושתרגישי בנוח ויותר מבינה... תתחילי לעבוד גם את.

היי וברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

נשמע שהסכמת להסיר הגנה אחת. איזה יופי
עכשיו יש עוד שכבות שתוכלי להסיר עם הזמן, בקצב שלך, הגנות מהעבר, פחדים, חששות. אני מקווה שתצרי לך התנסויות אוהבות ונעימות ושדרכן תבני לך מערכות יחסים נפלאות. אני מקווה שתפעלי מתוך הערכה אמיתית לעצמך, ללא קשר למשקל גופך. המפתח לקשרים בריאים שכאלה נמצא בכנות. אם תוכלי להיות כנה באמת, אז הדרך לקירבה בריאה ומהנה פתוחה לפנייך
איזו דרך נפלאה עומדת בפנייך!

היי לך!

קודם כל המון כל הכבודים לך! לרדת 40 קילו זאת עבודה קשה. אני מקווה גם כן כפי שכבר נאמר שעשית זאת בדרך בריאה ונכונה. לגבי הבנים- תנשמי עמוק. תצאי עם חברות, הן ידריכו אותך, לכי למסיבות, לארועים, אם את בחורה יותר שקטה ולא "חיית מסיבות" אז חפשי באיזור שלך, אפיל ובספריה, בבית קפה או בערבי שירה אפשר למצוא גברים רווקים. בנוגע ליפחיד או לא יפחיד זה טלוי במי הבנאדם. יש גברים שרואים אשה עם אי קיו שמבצבץ אפילו מעל 0 ונבהלים כי "נשים חכמות זה נשים פמיניסטיות וכו'..." ויש גברים שנשים יפות במיוחדת מפחידות אותם ("בנות יפות הן תמיד כלבות") וכו'. אבל אם את מוצאת את הגבר הנכון, וזה לא תמיד קורא מיד הוא יקבל אותך כמו שאת וזה לא יפחיד אותו. כמה לוקח להגיע לכל דבר? רק על פי ההרגשה הפנימית שלך לגבי זה. לדוגמא, יש בנות שלוקח שנה עד שהן מכריזות על "מערכת יחסים פורמלית" ועוד שנתיים על שיגיעו למיטה, יש כאלה שבפגישה הראשונה קופצות למיטה ויש כאלה שמתחתנות אחרי שבוע. הכל תלוי בך. והעיקר- תחזרי לעדכן אותנו כאן!
בהצלחה חומד

למעלה