היי :]

היי :]

אני אוהבת את ערן צור (לאא...) בערך כבר שנה, מאז ששמעתי לראשונה את קיץ ומאז התמכרתי. אני מחפשת את חתוך תוכן של טאטו, לא ראיתי אותו לא באוזן ולא בדיסקסנטר, מישהו יודע איפה אני יכולה להשיג אותו? דבר נוסף, מישהו יודע איפה אפשר להשיג את הקלטת של ההופעה של טאטו של האוזן השלישית? אני מניחה שהקלטת מסתובבת לה בחנויות יד2 ברחבי הארץ, אבל ממש אשמח אם מישהו יודע איפה אפשר למצוא אותה בלי שאאלץ לככת רגלי בין החנויות... :] (וכן, אני ממש אוהבת את טאטו) ועוד משהו שהוא לא בדיוק ערן אבל מתקשר. מה אתם חושבים על יובל מסנר חוץ מזה שהוא מוכשר כמו שד, כלומר כל הפרשה שלו וכו'? אם זה באמת היה ואיך זה היה לעולם לא נדע, אבל אתם חושבים שזה צריך להשפיע על הקריירה המוסיקלית שלו? יש כאן מישהו שנמנע ממסנר בשל סיבות אידאולוגיות (במקרה של ערן זה קצת קשה)?

שלמונזה

New member
שלום לך ../images/Emo168.gif

ברוכה הבאה
את הדיסק של טאטו אפשר לקנות בטאוור רקורדס בעזריאלי - אני כל פעם רואה שם הרבה עותקים של הדיסק, לדעתי גם ראיתי אותו בדיסק סנטר אבל אם את אומרת שלא אז נאמין לך... לגבי הקלטת של טאטו - אם היינו יודעים איפה להשיג אותה כבר היינו רצים לקנות. לדעתי אי אפשר להשיג אותה כבר.

1Reebok

New member
חס וחלילה!

את טאוור רקורדס מחרימים. עדיף שתנסה לקנות בכל חנות אחרת.

1Reebok

New member
מקרה מסנר... זאת באמת תופעה קשה.

אבל אני בהחלט מאמין שהחרמת יובל מסנר לא תעזור לקורבן בשום דרך שהיא. ואגב, זה באמת היה, ויובל מסנר הודה בהכל. ישנה כתבה איפשהו בפורום.

שום דבר כבר לא יעזור לקורבן, אבל

השאלה היא האם החברה לא מעניקה איזה לגיטימצייה מסויימת לאנסים אם הם רואים שלאחר שישבו בכלא הם יכולים להמשיך ולחיות כרגיל? ואפשר בבקשה לינק לכתבה? זה שהוא הודה לאו דווקא אומר שזה היה.

אני משתדל להימנע ממסנר

בגלל שהקול שלו מעצבן אותי. סתם. שילם את חובו לחברה, לא? לכל אחד מגיע 'זמדנות שנייה, אלא אם כן אני ממש שונא אותו.

אז זה העניין

מסנר עשה מה שעשה, שילם את חובו לחברה וחזר לחיים תקינים. העניין עם מסנר שהוא לא ממש סלבריטי, אם נצא לרגע מגבולות מסנר ואני אתן לך למשל דוגמה של מישהו בעל הרבה יותר השפעה על ילדים... אם לדוגמה עופר שכטר היה עושה מעשה שכזה, יושב בכלא ולאחר מכן ממשיך לככב במדורי הרכילות, בטלנובולות וכו', לבן אדם הזה יש השפעה די גדולה על ילדים. השאלה היא האם באמת כל מי ששילם את חובו לחברה יכול להמשיך לחיות ולהשפיע כאוות נפשו על מי שירצה או שיש מקומות מסויימים שהם פשוט גבול אדום? אני אישית גם מאמינה בהזדמנות שנייה ואמנם המקרה שנתתי הוא מאוד קיצוני אבל העניין של מסנר פותח פתח לחשוב על כך...

למעלה