זו בעיה...
כי הכל מביך אותו בערך... כשדיברתי איתו ממש ניסיתי לא להביך וזה ממש לא הלך... ואז כנתתי לו מכתב (משהו כמו חודש אחרי) כבר רשמתי לו רק את הדבר שלשמו נתתי לו אותו בלי הקדמות... (נתתי לו כמה שירים שלי שיחווה עליהם דעה ורשמתי לו רק פרטים שידע אל מי לחזור...) אבל באמת שהכל מביך אותו בערך... פשוט תשתדלי להשתמש במילים כמו "מעריכה את המוסיקה שלך" ולא "אוהבת אותך" או כל מני דברים כאלה... אגב, להגיד לו שהוא גאון זה בלתי נמנע... אז זה יביך אותו אבל אני מרשה כי אין מה לעשות זו האמת והוא יתמודד איתה... ועוד משהו שהוא די בלתי נמנע אבל ממש ממש תשתדלי: אל תגידי לו שהוא מותק ושות'... (מניסיון, כמעט בכל הופעה אני פולטת את זה מהקהל בשקט למי שיושב לידי אבל בגלל שאני תמיד יושבת בשורה ראשונה/ שניה אז הוא שומע ותמיד משפיל מבט אח"כ אבל אין מה לעשות הוא פשוט כזה...) זהו, מעבר לזה זה כבר תלוי בסיבה שלשמה את כותבת... הדבר הכי חשוב הוא לזכור שאמנם הוא ממלא חלק נכבד בחיים שלך ואת מרגישה שאת מכירה אותו די טוב אבל אין לו מושג מי את והוא ממש לא מרגיש את הקירבה שאת מרגישה כלפיו (זה מוזר כי כשחושבים על זה יש לו ולאמנים בכלל את הכוח לעזור לך בתקופות הכי קשות ושתרגישי שהם היחידים שיכולים להבין אותך [וזה מורגש בעיקר עם שירים של אביתר אז בגלל זה אני אומרת...] כשבעצם הם בכלל לא מכירים אותך ואין להם מושג כמה הם משפיעים על חייך) אז זהו, פשוט לזכור את זה ולא "ליפול עליו" עם הצהרות... תשמרי על ריחוק כלשהו.... המון בהצלחה... אם את צריכה גם עזרה בניסוח אני כאן... [את מוזמנת לשלוח מסר אישי]