היי

היי

נרשמתי לפורום אחרי הרבה זמן שהייתי כאן אורח מפורום הנוע"ל.... אהממ... אני שמח להגיד שבשבוע הספר קניתי את המיטב של מאיר והייתי בטוח שהוא יהיה חרא כי כל דבר חדש זה ככה.. הכל בשביל הכסף... אבל הוא דיי טוב.. ואהבתי אותו למרות שיש שם גרסאות מבאסות לאללה שהן הרבה יותר טובות בהופעה.. נפגש במשמרות...

מה יכול להיות חרא?

ז\ה אוסף משירי מאיר אריאל, כאילו,מה, הם יקחו דווקא את השירים המחורבנים מכל התקליטים שלו? יש כאלה בכלל?

לא ממש הבנתי מי אתה

זתומרת, גם אני מפורום הנועל,אבל אני אוהד שרוף חרוך של מאיר מיום פטירתו למרבה האירוניה... הצטרפת בעקבות הקישור לטקסט בוא לא נקרא לזה ויתור על הארץ?

היי אור..

לא לא בגלל הקישור שלך.. אני פה דיי הרבה זמן... בפרום נוע"ל קוראים לי אלעד מרדכי... ולגבי זה שהדיסק יהיה חרא- כי כולם אמרו לי שאני אתאכזב מהביצועים שיש בדיסק...

וגם..

כי החברה שעשתה את הדיסק בידיוק בזמן האחרון הוציאה "מיטבים" לעוד הרבה זמרים אחרים אז הערכתי שבטח ישימו שם רק שירים פופולריים או מוכרים ולא את השירים הטובים באמת..

אין למאיר שירים לא טובים, תכלס.

רגע... תן לחשוב שוב... המממ... רסמי אין שירים לא טובים. זתומרת שהוא שר בעצמו. לטעמי בכל אופן.

לא לא לא הבנת....

אנשים אמרו לי שאני אתאכזב מהביצועים... לא אמרתי שיש למאיר חרא שירים...

רשומי פחם

לפני כמה וכמה שנות ערב כשיצא הדיסק רישומי פחם נכנסתי לחנות והנה פיק ברקיים מצאתי את עצמי מתלבט אם לרכוש את הדיסק או להתעופף מהחנות עם דיסק של לאונרד כהן ההתלבטות שהיתה בי לא נבעה מחסכי עלות אלה מהפחד שאני לא יאהב את זה וזה יקלקל לי את הערצה שהיתה לי כלפי מאיר אך כשתפסתי על זה יציבות והדיסק הסתובב לו במערכת השחורה יחד עם האוירה הסגולה שהיתה בחדרי באותו רגע קסום וניגן לו את "חית המתכת" ושוב את "חית המתכת" ושוב ושוב ושוב ושיר המקצוע ושוב ושוב וואו דמוקרסי דמוקרטיה מטומטמת שיר אחרי שיר אחרי שיר סחרחורות עלו בי עם כל ניגון היתה זאת חוויה רוחנית שתפסה אותי ער כל הלילה באותו לילה עשיתי אהבה עם הדיסק אני ובקבוק המים המבעבע שלידי החוברת הלבנה וקולו של מאיר עד שקרני אור נכנסו מבעד לתריסים וכל הפחדים שלי התמוגגו ועפו להם דרך החלון ומאז כל פסיק ששיך למאיר מושך אותי כמו מגנט בגעגועים לאותו הלילה הדיסק רישומי פחם הוא נבואה או רצון של מהפכה דחופה בעולם הזה אני קורא לזה "עקבה דמשיחה" בלי ספק האהוב עליי ביותר

LordOfSpells

New member
אני אישית מאוד לא אוהב את

איתן... ואת "תיכנסי כבר לאוטו וניסע" השאר טובים לטעמי. את "איתן" [אין לי מושג מה שם השיר.] בגלל המלל בעיקר, הלחן יפה. ואת "תיכנסי..." גם מלל וגם לחן+לא אוהב את הביצוע בהופעה חיה, שזה הכי חשוב לי ביצירות שלו.

תגיד איזה מן בחורה אתה?

אחי אני לא יודע מי ומה על טעם וריח........ אבל אם ליבך ישאר שממה לאחר זה הניחוח אז אתה בבעיה הכנסי כבר לאוטו וניסע עומדת בגשם בוכה הכנסי כבר לאוטו וניסע דמעות וטיפות את והשמיים איזה יופי נו... הכנסי כבר לאוטו וניסע בואי נצא מהסרט הזה תפסיקי לבכות נדבר בדרך אני לא מכיר מילה או משפט שסוגרים ענין הרבה מלים צריך הרבה משפטים יותר מהדמעות האלה אפילו יותר מכל הטיפות האלה נו... נו... הכנסי כבר לאוטו וניסע עומדת בגשם בוכה גאה בלי קול מה את כל כך צודקת מה את באמת כל כך חושבת שאת הצדק היחידי עלי אדמות עלי אדמות הנה תסתכלי גם עלי רגע תראי איזה חתיכת צדק לא מי יודע מה אולי רק עפר לרגלייך אבל גם כן חתיכת צדק של עפר לרגלייך אז תפסיקי לבכות את הבכי היפה הזה הכנסי כבר לאוטו וניסע אמרתי שאני מצטער אמרתי שלא אחזור על זה נכון שאמרתי את זה מליון פעם ועוד אומר את זה מליון פעם ואת תפסיקי לבכות ולבזבז טיפות מלח כל כך יקרות הם מורידים את מפלס המלח במלח וצריך את הדמעות שלך לפת שחרית אז די, נו אז תפסיקי כבר לבכות הכנסי כבר לאוטו וניסע כן, הכנסי כבר לאוטו וניסע אני מציע לך ללכת למסבאה הקרובה ולבקש מהבארמן כוסית של טיפות מלח כל כך יקרות שיורידו את מפלס המלח במלח כי אנחנו צריכים את הטעם שלך לפת שחרית

בגלל זה אני לא מאזין לגלגל"'צ

אוי איזה שיר גדול... איזה רגע ביומיום - שזוכה לתיאורים אריאלים... "הם מורידים את מפלס המלח במלח..." לחשוב שהחכמים שיושבים מאחורי המיקרופון בגלגל"צ בחרו את השיר הזה לשיר הגרוע של השנה (1997) - רק המחשבה הזאת מעוררת בי חלחלה, כעס ותאמת עד היום אני לא מסוגל לשמוע שני שירים ברצף בתחנה הזאת... אוי... לא נותר לי להסביר זאת כך: "מדובר בקידום ל"ברנרד ולואיז" שאיתה איש להתחיל, מעולם לא העיז כשכתב ת'שורה "תיכנסי וניסע..." חשב על הרגש ולא על פרנסה וברדיו חיפשו זימזום קליט ורזה אבל (מאיר) עברת את פרעה נעבור גם את זה..."

לא שומע את גלי צהל?

ועוד בתור חייל טוב נו היא בגשם הוא בגשם דמעות, בכי, מלח מלח. טיפות עד השמים. ברקים רעמים קרח קרח פת שחרית בחסות הרבה מילים צריך הרבה משפטים להסביר כמה השיר הזה יפה?

רינה8

New member
רק רציתי שתדע..

שאני נהנת מהכתיבה שלך. אתה מחיה את השירים. פת שחרית אף פעם לא הבנתי הכי רחוק שהגעתי פת שחרית/ ז'ק פרוור תירגם את זה יפה אהרון אמיר נתן קפה בספל נתן חלב בספל הקפה נתן סכר בקפה-בחלב בכפית הקטנה בחש שתה את הקפה-בחלב והניח את הספל בלי לדבר אלי הדליק סיגריה סלסל סלסולים בעשן נתן את האפר במאפרה בלי לדבר אלי הוא קם חבש כובעו לראשו הוא לבש את מעיל הגשם כי גשם ירד והלך לו בגשם בלי אמר בלי להביט אלי ואני אז תפסתי ראשי בידי ובכיתי בחסות אופס, החליק לי הפתיבר לכוס נס הקפה של הבוקר.

קראת את זה?

אחוזת חרב מלומדת מלחמה פוצעת לב בחרז דרך לשונה שם השיר עננים על הדרך אחוז חרב מלומד מלחמה שולח ניחוח בחרז אל המטרה שם השיר הרוח בעץ אחוזת יער מלומדת אהבה עוטפת בחרז מדבריות של שממה שם השיר עגלה על הגשר אחוז יער מלומד אהבה חורז בחרז לשוות את ליבה שם השיר אומר וקורץ "צחקה צחקה עת ליבה יתפרץ עננים על הדרך ושד מתרוצץ הרוח בעץ"

רינה8

New member
לא הבנתי את פשר הקריצה האם הייתה פה

עקיצה? אומר וקורץ – "יעני" מתלוצץ אומר וקורץ – הכול ב-ש. ק. ר אומר וקורץ – איתך עד אין קץ אומר וקורץ – בעינו חוצץ אומר וקורץ – את ליבה מפוצץ אומר וקורץ – את דמי מוצץ אומר וקורץ – בואי איתי לצחקק אומר וקורץ – סתם ממצמץ אומר וקורץ – אומר וקורץ ומילותיו צורבות ולוהטות כמו רמץ גחלים בליבה המבצבץ שנאמר קורץ מי שקורץ אחרון ורק השלד צוחק אחרון

אשר על כן

שלחתי ניחוח שלחו לי דבורה נכנסת בי עמוק בפנים מוצצת את הצוף המתקתק שלי ועפה נדבקים תוך כך........ כן יש לו לפרח סיפוק מלא הפוטנציאל ימומש הוא גם יהיה פרי לריבה ויין והצוף שלו יהיה דבש בחסות שד מתרוצץ הרוח בעץ?

רינה8

New member
אתה מתלוצץ?

אולי תקשור את הירח לעץ. בסוף בעלי יבוא וישים לזה קץ, ויקשור את אחותך עם הגב לעץ. נבהלתיי בחסות אל תרוצץ את שדייך באחותך

למעלה