היי!!!!!!!!!! אני חדשה פה!!! ואני אוהבת את אמינם...
F FuCkInG C r A z Y New member 14/6/05 #3 היי <?> אוח אני שונאת כזה היי=/ טוב ברוכה הבאה לך.. אני עדי=]
G galileho New member 14/6/05 #5 ברוכה הבאה... ../images/Emo24.gif קצת על עצמך גיל שם אני גלי עוד 26 יום בערך בת 14 השתלבות נעימה
G galileho New member 15/6/05 #9 וואי... ניראה לי ייקח לי שנים עד שאני אתרגל לניק החדש שלך... כל הזמן אני רואה הודעות שלך ואני אומרת who the fuck is that ורק אז אני נזכרת
וואי... ניראה לי ייקח לי שנים עד שאני אתרגל לניק החדש שלך... כל הזמן אני רואה הודעות שלך ואני אומרת who the fuck is that ורק אז אני נזכרת
ל לינקנית New member 15/6/05 #14 בקשה ומי שניכן?........ Shit On You ו galileho מי אתן???חחח יש לי זיכרון לא משו מצטערת .
G galileho New member 20/6/05 #20 *שניכם את כתבת הודעת מזל טוב לשיט און יו איך שכחת ואיתי את מדברת באייסי... אני גלי והוא סלים לוסקי לשעבר דההההה בת אלוש תעקבי טאפ
*שניכם את כתבת הודעת מזל טוב לשיט און יו איך שכחת ואיתי את מדברת באייסי... אני גלי והוא סלים לוסקי לשעבר דההההה בת אלוש תעקבי טאפ
A amy lee 4 life New member 16/6/05 #15 ברוכה המגיעה../images/Emo24.gif אני שרה בת 15 וחצי השתלבות נעימה לך