היי!!!

limmay

New member
היי!!!

יואוו!! איך היתגעגעתי למקום הזה!!! מה קורה?...<---שאלתי מתוך נימוס.. אוקיי...יש לי שאלה... באינויאשה (סידרה ביפנית) יש משהיא בשם קגומה.. כל הזמן חברים שלה קוראים לה kagome sams... או kagoma chan משו כזה.... גם לאינויאשה קוראים ככה... וגם לאחיו... seshumaro sama ולאויב שלהם קוראים narako evil... אבל למה?!... (שאלה מסקרנת ביותר....האמממ.....<--- הירהור..) אשמח לקבל תשובה =)

פולי3

New member
סאמה זה תואר כבוד, וצ'אן זה כינוי

חיבה. וקגומה גם קוראת לסאנגו סאנגו צ'אן.

naruto sama

New member
גם בסידרה נרוטו יש דברים כאלה,

גם בנרוטו יש כאלהף סידרה על נינג'ות למי שלא רואה ולא יודע sama - כינוי כבוד לנינג'ות חזקות כמו: Hokake-Sama kun - כינוי לחבר שלך, שהוא בן ! כמו: sasuke-kun chan - כינוי לחברה שלך, שהיא בת ! כמו: sakura-chan sensei - מוסיפים למורה שלך, כמו: kakashi-sensei ויש גם bro , שזה קיצור של brother, אח שלי, כמו naruto bro יש גם san שעדיין לא הבנתי מה זה...

limmay

New member
וואו!! תודה!! מתה עלייכם!

יש לי דבר להגיד לכם.. אני תמיד יודעת שאני יכולה לפנות אליכם בכל נושא ביפנית! כי אתם תמיד תענו לי! אני אחזור לכאן עוד הרבה! נ.ב אם ייש כאן אנשים שמכירים אתרים על אינויאשה שמשם אפשר להוריד שירים או סרטים.. תשלחו לי! אני נואשת...

limmay

New member
יש לי עוד שאלה..

איך כותבים את השם שלי ביפאנית? קוראים לי רומי ואני רוצה גם את השמות הבאים.. רותם נסטיה ספיר לימאי מורן תכתבו מה שבא לכם! (זה לא משנה לי!) תודה!

5 0 6

New member
לא רוצה להישמע מגעיל, אבל די מתחיל

להרגיז אותי שאנשים באים לכאן בשביל שיכתבו להם את השמות שלהם. נסו לקצץ בזה, בבקשה

limmay

New member
חח האמת..

שגם אני חשבתי ככה... לא משנה אני אסתדר כבר... אבל אתם עדיין מוזמנים לעשות זאת! ^_^

ויש DONO

משמאן קינג לדוגמא, yoh-dono שבעבר הסמוארים היו משתמשים באות כבוד ואם אני לא טועה היום רושמים את זה על מכתבים.

וסאן זה כמו מר.

מHUNTERXHUNTER, ליאוריאו (טען) שהוא בן 20 , אז הוא מבוגר וצריך לפנות אליו בתור מר. ליאוריאו. leorio-san מקווה שעזרתי

last day

New member
-___________-

סליחה על ההצפה, אני ארשום את השמות על קובץ (מה קרה אני פעילה פתאום?)

morsuzuki

New member
סאמה סאמה

לפי הסלנג היפני sama sama זה בעצם על לא דבר, זה קצת לא קשור לצ'אן וכו' אבל רק שתדעו, יש האומרים שזה הגיע מאינדונזיה- או ההפך.

למעלה