היי...

המקטרג

New member
היי...

אני בדרך כלל מסתכל כאן מדי פעם, מאוד אוהב את העבודות שלכם אין לי טאלבט או כל עט אלקטרוני, אז או שאני מצייר בפלאש ציורים עקומים ורועדים, או שאני מצייר בעיפרון (0.7) בגלל שלא ממש הולך לי עם לצייר במחשב (בינתיים) אני אציג כאן כמה ציורים שלי שאני די אוהב מהמחברת קשקושים... אני מקווה מאוד שתעזרו לי באיור ממוחשב... אני ניסיתי לעבור על הציורים שלי כמו שכתוב במאמרים, אבל זה פשוט לא הולך... אה... הנה ציור אחד הוא נראה ממש לא טוב במחשב, בגלל ההילה שציירתי סביבו, שעל הדף ניא נראית טבעית לחלוטין... נסו להסתכל על הציור בלי פוקוס, אולי זה יעזור

המקטרג

New member
עוד...

ציור קריקטוריסטי של ילד מהכיתה שלי, אני מתכוון לעשות עליו קומיקס קצר

המקטרג

New member
עוד אחד

יש לי עוד הרבה מאוד, תגידו אם אתם רוצים לראות... זהו זמש. פשוט זמש. וזה כל מה שאתם צריכים לדעת. אגב, רק עכשיו אני שם לב... הצילום פשוט עושה עוול לציורים... אין לכם מושג על השוני...

המקטרג

New member
אחרון...

למרות שיש עוד מלא, אני ממש אוהב את הדמות הזאת, למרות שהיא די ישנה...

מיכאל ג

New member
למה שלא תעבור עליהם עם עט?

ויותר חשוב, למה שלא תארגן לעצמך דפדפת ציור עם דפים לבנים בלי שורות? יש כל מיני שיטות לאינקינג אבל אם אתה צעיר ותפרן הכי פשוט הוא לצייר על דף לבן בעיפרון חלש שקל למחוק, לעבור בעט (פיילוט 0.5 שחור אם אין משהו אחר, אבל חפש בארטא או קרביץ עטים יותר נורמליים) ואז למחוק את העיפרון (קנה מחק טוב לזה). או שתקנה עיפרון רך מאוד (נאמר B4) ותצייר איתו, ככה אתה יכול להגיע לקווים כהים ועבים רק בעזרת עיפרון. אח"כ אם אתה סורק ציורים כאלו, כשאתה פותח אותם בתוכנת עיבוד תמונה שחק עם ה- levels או ה- brightness & contrast, תלוי באיזו תוכנה, ותוכל להוציא דברים מקצועיים מאוד. לא צריך טאבלט!

למעלה