נכון... תחברי לו קש לדבשת תשתי בדרך
ע עוקפת מלמעלה New member 6/6/05 #25 אגב מיכל *נגז' נג'ז* לא עונים בכ"ס במספר של הקופות כל השבוע? רק ביום רביעי?
ע עוקפת מלמעלה New member 6/6/05 #31 אז הם מטומטמים :-\ מאוד מאוד. יש ערבים סגורים, ואין עם מי לדבר? כאלו מוזרים. טוב. נחכה. תודה.
ע עוקפת מלמעלה New member 6/6/05 #28 אה נכון בואנה את בנאדם נ-ד-י-ב גם לישון, גם לאכול מה עוד אפשר לבקש? חחח :] מה המסנג'ר שלך אגב? כי אני לא בטוחה שיש לי אותך.
אה נכון בואנה את בנאדם נ-ד-י-ב גם לישון, גם לאכול מה עוד אפשר לבקש? חחח :] מה המסנג'ר שלך אגב? כי אני לא בטוחה שיש לי אותך.
J Jimmiet New member 6/6/05 #29 ../images/Emo9.gif אם יהיה לך קר אני אפילו אביא שמיכה...!!! ויש לך אותי תחת הכינוי "כולם זונעות ורק אני פסדר" ([email protected])
../images/Emo9.gif אם יהיה לך קר אני אפילו אביא שמיכה...!!! ויש לך אותי תחת הכינוי "כולם זונעות ורק אני פסדר" ([email protected])
ע עוקפת מלמעלה New member 6/6/05 #30 אה נכון :] ואת אפילו מחוברת אני פשוט מתבלבלת מדי פעם בין הכינויים לאנשים שיש לי במסנג'ר מצטערת. לא יקרה שוב
אה נכון :] ואת אפילו מחוברת אני פשוט מתבלבלת מדי פעם בין הכינויים לאנשים שיש לי במסנג'ר מצטערת. לא יקרה שוב