היי

• פותח הנושא door
  • פורסם בתאריך

door

New member
היי

אני שומע המון מוסיקה והיום החלטתי שאני רוצה גם לעשות קצת. הייתי רוצה לדעת יותר על התוכנה הזאת ואיזה אופציות יש בה? איזה סוגי מוסיקה ניתן ליצור בה?

HeavenlyB

New member
אוווו

אף תוכנה לא עושה מוסיקה. את המוסיקה האדם יוצר. התוכנה היא רק כלי עזר. אפשר ליצור בה כל סוג מוסיקה. את האופציות שיש בה אפשר לפרט ב-743.5 עמודים. לכן יהיה יותר פשוט לגשת לאתר החברה ולקרוא על התוכנה. www.steinberg.de

door

New member
אממ צודק, אני אחדד את השאלות

1. יש בה שימוש בלופים מוכנים מראש, כמו בsoundtrack של אפל? 2. אם יש בה לופים מוכנים מראש, האם הם ממויינים על פי כלים כלשהם/מקצבים/סגנונות? 3. היא דומה לfruity loops? 4. האם מבחר הכלים שיש בה גדול? 5. כמה היא "שוקלת"? 6. האם אפשר לשלב במוסיקה שיוצרים בה סימפולים מכל מיני מקורות? 7. האם יש בה רק אפשרות ליצירת מוסיקה בmidi? וואו, הרבה שאלות. אני אגש לקרוא קצת אבל אני אשמח אם תענו לי על מה שאתם יכולים

HeavenlyB

New member
תשובות

1. אין בה לופים מוכנים, אבל אפשר לייצא דגימות של לופים ולהשתמש בהם. 2. ראה תשובה מס' 1. 3. לא, היא לא דומה ל FRUITY LOOPS. 4. המבחר שמגיע עם התוכנה הוא קטן. אפשר להוסיף עוד המון כלים ע"י קניה של כלי VST או הורדה של כלים חינמיים מהאינטרנט. 5. נדמה לי בסביבות 100+ מ"ב 6. כן. אפשר לשלב סימפולים. או ע"י ייבוא שלהם והלבשה על ערוץ אודיו, או ע"י סמפלר (שלא מגיע עם התוכנה). 7. לא, אפשר בהחלט להקליט אודיו.

למעלה