היי

kiticat

New member
היי

את האמת, אני מאמינה הדוקה בעניין של הורקופ. אבל מה שרציתי לדעת זה. הבנתי שיש שלושה פרמטרים לקביעת מזלו של בן אדם. מזל השמש, מזל הירח ועוד משהו. האם מישהו יכול להרחיב לי ולהסביר לי ולהגיד לי איזה מזל אני?

השילוב קובע

מזל השמש, מזל הירח, מזל האופק - ועוד כ 10 כוכבים בתוך המפה עם המון זויות,הם אלה שקובעים בסופו של דבר את האופי וכל השאר.

kiticat

New member
אז ככה

אם נולדתי בישראל-ירושלים ב25.5.85 ב23:05, בלילה, מהם שלושת המזלות שלי? ואיך כול אחד משפיע על החיים שלי?

oz miri

New member
לקיטקאט- החביבה.

לפי הנתוני לידה שנתת- האופק שלך בגדי , השמש שלך בתאומים, והירח שלך באריה. האופק מייצג את הפרזנטציה שלך בחברה, כיצד את נתפסת ונראת בעיניי האחרים ועל כן כוכב שליט המפה שלך הוא סטורן, השמש שלך מסמל את האני שלך, את האישיות שלך והיא -תאומים ואילו הירח , מסמל את עולם הרגש שלך, התגובות הריגשיות שלך, והן יתבטאו בביטוי המזל אריה. קצת בהרחבה- אם האופק שלך הוא גדי, הפרזנטציה היא נערה (על פי גילך) מאוד ``בוגרת`` יחסית לגילה, משדרת אחריות, משמעת עצמית,רצינות, לעיתים הקפדה על ``מילת כבוד``, נאמנות ועוד השמש שלך שבתאומים, יראה עליך כנערה שיש בה מקור חשוב של סקרנות אינטלקטואלית, רצון לדעת ולהבין, לעיתים הרבה מכל דבר,הסטורן שליט המפה שלך ירסן את הקופצניות המרקורית שלך, הן ברצון לקפוץ מדבר לדבר והן מהאי היציבות האופיינית של התאומים, הסטורן שלך ירסן דחפים של פלירטוטים ורצון לריגושים. ירח באריה , יעניק לעולם הרגש שלך הרבה חום כלפי הזולת- בן זוג (בית 7) ובכלל עולם ריגשי עשיר בניחוחות דרמטיים אומנותיים. טוב אין לי זמן לפרט יותר. זה על קצה המזלג

kiticat

New member
אז ככה

אם נולדתי בישראל-ירושלים ב25.5.85 ב23:05, בלילה, מהם שלושת המזלות שלי? ואיך כול אחד משפיע על החיים שלי?

למעלה