היי

tutida

New member
היי

נכנסתי והופתעתי. נחמד כאן למרות העילה. nypx זה בזכות הפילפיות שלך - מזכיר תמיד שיש עוד דברים בעולם מלבד השכול, שיש ים של יופי... רואים את זה בתמונות ובסיפורים שאתה מצרף ותמיד מעניין לקרוא. אז גם אני כאן, חדשה, קצת לא יודעת מה לכתוב, אולי רק היי ושיהיה יום טוב...

nypx

New member
היי תודה לך -ועכשיו שאלה

פילפיות?חשבתי לרגע זה תבלין חח תודה לך ולא תמיד צריך לדעת מה לכתוב כי לא תמיד יש שמרגישים זה הרבה יותר חזק לא?

tutida

New member
כן

מן הסתם... ותוספת מחמאה - מה שמרענן כאן זה שהפורום הזה משעשע, וזה לגמרי לא פוגע בעומק שבו, להיפך. יופי, עכשיו נראה אם אני משתלבת... או שאהיה צופה מידי פעם... שיהיה יום טוב!

nypx

New member
גם הבת שלי בצופים

יש לה עניבה ומדים חאקי גם לך יש ?

nypx

New member
פעם ...........

היתה לנו מין יריבות כזאת עם הנוער העובד האמת שכבר אז לא הבנתי מה הקטע כנראה שדעות על פוליטיקה וכאלו לא היו מובנות לי אז ואז התבגרתי וגדלתי קצת והבנתי שכל אחד ולא משנה מה הוא הוא קודם כל יחידני לעצמו וערבי יכול להיות חבר ויריבות אין לה שום טעם בטח לא על רקע עדתי ובשנים האחרונות ראיתי שהיריבות נמצאת רק אצל............. הפוליטיקאים . ואנשים שונאים אנשים על סתם רק בגלל שהוא דתי או שחור או לבן או ערבי אבל אם נשים אנשים ביחד ,למשל ללמוד יחד או להיות יחד -אם זה באונברסיטה או בקורסים מסוימים פתאום אין שום שנאה ושום ריחוק ומה שמדבר זה רק אם אתה איש טוב ונחמד וחייכן ,ופתאום כולם יחד ,וצוחקים ונהנים, אז הבנתי שמה שלא הבנתי אז אני לא מבין גם היום. וזה לא שאני פרו ערבי או פרו ישראלי. אני לא .אני פשוט אוהב אנשים אם הם טובים, אז תהני לך עם החולצה כי אני אוהב כחול . יצא לי משהו שממש לא התכוונתי אליו סתם הרהורים לשעת לילה מאוחרת לילה טוב

tutida

New member
לא אמרת שאתה הולך לישון מוקדם?

תמיד האמנתי במה שכתבת כאן, באנשים ולא בצבע עורם או באמונתם. כמובן שאני מורכבת ממה שאני ומתאים לי יותר קרוב או יותר מרחוק דברים מסויימים, אבל לגבי הפתיחות הראשונית, כולם שווים בעיני ואני מוצאת את האנשים הנחמדים ומתחברת אליהם. אני חושבת שהשתייכתי לנוער העובד כי זה מה שהיה ליד הבית שלי, לא יודעת אם היו אצלנו צופים. משונה להתכתב כך, אפשר להתמכר לזה כמעט, ואני לא בדיוק חשבתי על עצמי שאוהב את המדיום הזה המרוחק, אבל יש לו קסם ללא ספק. המשך יום טוב ושתפגוש (כולכם בפורום בעצם-תפגשו) אנשים טובים בדרככם...

nypx

New member
את יודעת ........

אני רואה שאת מנסה להגיב על הכל בהודעה אחת כל הודעה שלך מחולקת לכמה נושאים וכן אמרתי שאלך לישון מוקדם אומר את זה כל יום וכל יום יש לי משהו לעשות וכן אפשר להתמכר ומקבל את הברכה ומעביר אותה גם אלייך יום טוב

למעלה