היי קוראים לי מיכל ואני חדשה פה בפורום הזה ומתה על הארי פוטר!!! בני כמה האנשים כאן? אני 15 [
מ מיכל@ New member 29/6/01 #1 היי קוראים לי מיכל ואני חדשה פה בפורום הזה ומתה על הארי פוטר!!! בני כמה האנשים כאן? אני 15 [
M MadonnaFan New member 29/6/01 #3 אולה קרידה מיכל`סיטה!!! סליחה אבל אני לא לגמרי ממוקדת אז התחלתי אבלר אן אספניול קמביו דולור פור לי מה קורה לי??? כמו שאת רואה מיכל`וש רוב האנשים כאן לא ממש יציבים בשפיותם כן כן זה לא רק אני תתרגלי לזה בכל מקרה אני בת שלוש עשרה ENJOY @מעין@
אולה קרידה מיכל`סיטה!!! סליחה אבל אני לא לגמרי ממוקדת אז התחלתי אבלר אן אספניול קמביו דולור פור לי מה קורה לי??? כמו שאת רואה מיכל`וש רוב האנשים כאן לא ממש יציבים בשפיותם כן כן זה לא רק אני תתרגלי לזה בכל מקרה אני בת שלוש עשרה ENJOY @מעין@
L Lady_Voldemort New member 29/6/01 #4 הולה! שלום מיכל פניינו לשלום למרות שאנחונוו לא שפויים לגמרי כמו שהבנת,חלק בהכחשה וחלק כבר לא, אינווי אני בת 14
הולה! שלום מיכל פניינו לשלום למרות שאנחונוו לא שפויים לגמרי כמו שהבנת,חלק בהכחשה וחלק כבר לא, אינווי אני בת 14
T That Skeeter Woman New member 29/6/01 #5 הלוהה! ^_^ שמי הוא ליאת ואני בת 14...הודעה נורא מעניינת ורבת-טעם, מה?? ברוכה הבאה! ^_^ -ליאת-