היי ביי (עמוק אה?)
R RoY Circa182 New member 29/5/05 #5 ראיתם.... כבר מזייפים לי את ההודעות... בדיוק כמו הצמיד של לייפסרונג... ואייק.... מגעילים...פשוט....אי אפשר לקבל את האמיתי...ישר זיוף לא אנשים אתם!!!
ראיתם.... כבר מזייפים לי את ההודעות... בדיוק כמו הצמיד של לייפסרונג... ואייק.... מגעילים...פשוט....אי אפשר לקבל את האמיתי...ישר זיוף לא אנשים אתם!!!
M may90 New member 30/5/05 #12 *רגע סיימון*: התיזמון היה גרוע, הקול התעוות לך באמצע, המילים היו לא קשורות אחת לשניה ואת פשוט נמוכה! חעחעחעחעחעעחעעעעחחע
*רגע סיימון*: התיזמון היה גרוע, הקול התעוות לך באמצע, המילים היו לא קשורות אחת לשניה ואת פשוט נמוכה! חעחעחעחעחעעחעעעעחחע
M may90 New member 30/5/05 #14 ../images/Emo24.gif יורי יא אהבלה מה את מקשיבה לרגע סיימון שלי?! עם הקול שלך תתקבלי לכל מקום! נביילה!
../images/Emo24.gif יורי יא אהבלה מה את מקשיבה לרגע סיימון שלי?! עם הקול שלך תתקבלי לכל מקום! נביילה!
E Emily the gamada New member 31/5/05 #19 חחח כה אה מצבי הולך ומחמיר נראה לי אני נומכת..חח ותודע מאי גם את יכולה להתקבל לכל מקום שתרצי!
M may90 New member 1/6/05 #20 מתי שמעת אותי שרה?? ליד אנשים אני עושה קול מעוות! רק בחדר כשאני שמה בפול ווליום אני שרה רגיל! כדי לא לשמוע את הקול שלי
מתי שמעת אותי שרה?? ליד אנשים אני עושה קול מעוות! רק בחדר כשאני שמה בפול ווליום אני שרה רגיל! כדי לא לשמוע את הקול שלי
B BrainDaMaGeD New member 30/5/05 #10 ../images/Emo12.gif עמוק ברמות יש לך את זה אין לך את זה חעחע בו.
S Satla ruleS New member 30/5/05 #11 הא הא הא גמאני רוצה להתקבל! אני מביאה את זה בהפוך על הפוך ביי איש היי איש
R RoY Circa182 New member 31/5/05 #17 =\ אם הייתי יודע שזה היה מוביל לזה... הייתי רושם משהו אחר =\ והגנבה...היה בכוונה אומרים גנבת! דההה לא דה? (טוב נו אני חדש בקטע הזה...אני מנסה)
=\ אם הייתי יודע שזה היה מוביל לזה... הייתי רושם משהו אחר =\ והגנבה...היה בכוונה אומרים גנבת! דההה לא דה? (טוב נו אני חדש בקטע הזה...אני מנסה)