|היי

clocks

New member
|היי

היי, רציתי לשתף אותכם בסיפור שלי,היה לי חבר עם חברה באותה תקופה שכרתי דירה ובאותו זמן גם הייתי רווק,איך שהכרתי את החברה נוצר בינינו קליק ועם הזמן אותה אחת ביקשה להשכיר את הדירה איתי, כפי שאתם כבר מנחשים כל הסיפור התפתח לסיפור אהבה אשר הרגשתי שאין לי שליטה עליו,לאחר תקופה התחילו אצלי ייסורי מצפון ורגשות אשמה על אותו חבר שהיה והעדפתי לחתוך את הקשר על מנת להפסיק את כל המצב הזה .נפרדנו בלב כבד ואף הזמנתי כרטיס טיסה לארה"ב על מנת להתחיל התחלה חדשה.3 ימים לפני הטיסה קיבלתי טלפון מהבחורה והעברתי איתה את 72 השעות הכי מדהימים שהיו לי בחיים. טסתי בלב כבד ולאחר שנה בארצות הברית רצה הגורל וחזרתי הינה לתמיד,במשך כל אותה שנה היינו בקשר טלפוני למעט 3 חודשים לקראת חזרתי ארצה. 5 ימים לאחר נחיתתי החלטתי להרים טלפון לאותה בחורה ולשאול לשלומה,אבל לאכזבתי היא פשוט ענתה לי בקוצר רוח ובזילזול ואמרה לי שפשוט יש לה מישהו אחר אשר איתה עכשיו. הרגשתי פגוע . אני מאמין שאזשהו מקום זה מגיע לי בעקבות אותו דבר אשר עשיתי לאותו חבר, אז מה לעזאזל עושים עם לב שכואב??? לב-ש|

Time To Go

New member
אממ..יכול להיות המון סיבות להתנהגות

שלה.. וממ פשוט תנסה להמשיך עם החיים שלך כמו שהיא המשיכה עם החיים שלה תעסיק את עצמך בהמון עיסוקים למיניהם ולאט לאט הכל יירגע ואולי גם יישכח.. בהצלחה

קריקי

New member
לוקחים תרופה..../images/Emo8.gif

תראה אם היא הייתה איתך כשהיא יצאה עוד עם חבר שלך, אפשר להסיק מכאן דבר מאוד פשוט על האופי שלה... היא עושה מה שבא לה בלי לחשוב על אחרים והיא גם די אימפולסיבית.. אתה באמת רוצה להיות בקשר עם אחת כזאת...שלא תהסס לבגוד בך מאחורי הגב עם חבר שלך?! אני בטוחה שיש לך ייסורי מצפון לגבי זה...אבל פשוט תלמד מכך לגביה ותיקח את זה כחוויה ותזכור להבא- לא חברה של החבר שלך!!!

למעלה