היי:]

היי:]

אני ממש אוהבת את המוזיקה של גוד שארלוט ואני חושבת שהם מדהימים. בכל אופן, אני קוראת פה דיי הרבה בזמן האחרון, ויצא שפעם אחת, עשיתם שירשור של אנשים יפים ומישהו ממכם שם את התמונה שלו--> אז רציתי לדעת מי זה? ומאיזה להקה הוא?;[ תודה לכל מי שעונה!

Just Angel

New member
וולקאם../images/Emo24.gif

נמ..אולי לבנאדם מהתמונה יש להקה אבל בעיקרון זה סתם מישהו יפה שפתח דף בוומפאייר פריקס והעלה תמונות שלו כמו כל אדם אחר שרוצה.. אז...תהני ;]

BillysGirl

New member
Souepoppet

מאט... זה מה שאמרו באותו שרשור *נכון שהוא מושלםםםםםםםםםםם????*

../images/Emo10.gif

אני לא מוצאת שירים של הלהקה האימיול>: את בטוחה שזה השם?

BillysGirl

New member
אני לא בטוחה שמאייתים את זה ככה...

אבל רק כי חמוטה אני אביא לך אתר ...

HAN2005

New member
בילי ג'ו הנשם

לגוד שרלוט יש רק שיר אחד מוכר!! (וגם הוא לא משהו...) הם סתם אנשים ממש אבל ממש לא יפים!!!! אז מה אתם מתלעבים מהם??? אם כבר. גרין דיי היא להקה טובה פיס אנד לוב

Unaffected

New member
הנשם ? ../images/Emo6.gif

רוב האנשים פה יסכימו איתך בזה שגרין דיי היא להקה טובה. ולמרות שאני כבר לא אוהבת את גוּד,לא ממש אכפת לי אם הם מוכרים או לא. ומה זה משנה איך הם נראים? חוץ מזה,מתלהבים*,למרות שאני מזמן הפסקתי להתלהב מהם. ומה הקטע של להכנס לפורומים של להקות שאתם לא אוהבים ולכתוב הודעות?זה משעשע והכל ,אבל גם טפשי.

BrainDaMaGeD

New member
זה ממש ממש חוצפה מצדך!

ארררררגגגגגג אני לא סובלת שעושים את זה!!! אם את לא אוהבת אותם למה בכלל נכנסת לפורום? כדיי להגיד כמה שאת לא אוהבת אותם? תודה, לא צריך, בה ביי.

yardenbm

New member
עלק לא יפים

בילי מג"ש הרבה אב להרבה יותר יפה מבילי ג'ו!

HAN2005

New member
בילי ג'ו הנשם (קיצור של השמה)

אני באה לכאן כי בפורום של גרין דיי לא עונים לי, ומהפורום של לינקין פארק העיפו אותי!! אז אני יעמיד פנים שהם שווים משהו, ואשאר כאן! אז ממצב אנשים???

BillysGirl

New member
איייככככסססססססס למה לעזזל את פה?

אם את לא אהבת או אוהבת ג"ש?????????????????????

HAN2005

New member
בילי ג'ו הגבר

אמרתי כבר! כי העיפו אותי וכי לא מדברים איתי לא משנה.. תגידו איך קוראים למתופף שנראה כמו פרה לבנה מקועקעת ומלאה עגילים??? מה הוא עשה לעצמו ??? ראיתם אותם בתוכנית של אשטון קוצ'ר בMTV?? לא שמעו כלום מרוב הקללות שלהם (שעז שמעו ציפצופים) אבל אני חייבת להודות שהסולן בסדר.

למעלה