היי!

Mעיינוש

New member
היי!

אני הצטרפתי לכאן, מעיין בת 13.5.

Roniii

New member
ברוכה הבאה, חמודה../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif

אני מקווה שתהני כאן איתנו בפורום. ספרי קצת על עצמך.

Mעיינוש

New member
Welcome me

חחחח בחירפון קליל... נמנמ, אני מעיין, מאזור השומרון, בת 13.5, בחודש ה7 יהיה לי 14. נמנמ.. אוהבת אינטרנט,טלוויזיה,מוזיקה,בע"ח. מה איתך? גם אני לא מכירה אותך!

Mעיינוש

New member
מממ...

סתם מין צורת ביטוי שכזאת.. חחחח , תגידי את זה בקול, כאילו את חושבת\באה להגיד משהו לא יודעת כ"כ משום מה אין להסביר, מקווה שהבנת

KittyGirl131

New member
../images/Emo29.gif הי חמודה!

ברוכה הבאה, ואני מקווה שתהני ושתישארי פה להמונים המונים של זמן... טוב?

Mעיינוש

New member
היי מתוקה! ../images/Emo13.gif

כולי אושר היום.. חחחח ואתם מקבלים פה אנשים ממש נחמד
אזז... גם אני מאוד מקווה שאני אשאר פה להמונים המונים המונים של זמן..חיחיח, חוצמ'זה, מה שלומך מותק?

Kitty Girl 1312

New member
../images/Emo29.gif טוב...

בינתיים החיים שלי שגרתיים (לא שהם לא היו שגרתיים לפני שכתבתי ת'הודעה הזאת... חיחי..).. אני עומדת לעבור בצפר
(סיבות חברתיות בעיקר..), אני חזרתי לפה אחרי תקלות מעצבנות באנטרנט.. וחוץ מזה ה-כ-ל סבבה! מקווה שסיפרתי מספיק (סתאאם!
)

Mעיינוש

New member
חחחח כנסי בובה ../images/Emo13.gif

היי בובע, מה שלומך?? אל תגידי שגרתיים..תגידי שהם יפים,נחמדים לפחות - הלא כך?
מממ.. אם החלטת לביצפר, סימן שישנן סיבות והן מספיק כדי שתגיעי להחלטות כאלה. אז סבבה בשבילך, מחזיקה לך אצבעות ומקווה שתהני בבית ספרך החדש!
חוצמ'זה.. את מוזמנת לדבר איתי בICQ או בMSN ביי מותק, נשיקות.

Kitty Girl 1312

New member
../images/Emo29.gif נכנסתי!

החיים יפים, כמובן!(
) אבל בינתיים לא קרה שום דבר מיוחד בזמן האחרון... כך שהכל שגרתי.. וזה לא כ"כ בטוח שאני עוברת בצפר.. כי יש עדיפות לילדים מאותה עיר-כפ"ס, אבל אני מכוכב יאיר (ישוב חמוד וקרוב).. אז אני לא בטוחה אם יש לי מקום...
ואין לי בעיה לדבר במסנג'ר.. (אין לי אייסיקיו, לא נורא..)
מה המסנג'ר שלך? שלי זה: [email protected] ביי ביי חמודה!

Mעיינוש

New member
חחחח , כנסי בובע!

חחחח יופי שהמצב רוח שלך ככה, החיים יפים!
למרות שיש בהם דברים מאכזבים לפעמים..אבל..על הכל חייבים להתגבר. כי בחיים יש עליות וירידות! אוקיי, לי יש מסנג'ר 7. [email protected]

למעלה