היי:)

L A D Y B U G 2

New member
איי ברוכה הבאה למיוז../images/Emo6.gif

אני אורטל, 18 ותספרי לנו עלייך...............

Just Yula

New member
ברוכה הבאה!! ../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

ומיוז דפנטלי רולז:]

D BaLaGaNiStIt

New member
הממ טוב סיפור חיי

סתם אני לא יאריך הרבה...(אין מה) אני מאיה מכפר סבא 17 חולה על מיוז אני חושבת שהם מוכשרים ללא כל ספק! בנוסף יש עוד להקות שאני נורא אוהבת ויש כאלה שאני פחות אוהבת .. טוב אין מי שיעצור אותי אז אני יעצור את עצמי קאט!!

NiKi†a

New member
היום אני אהיה בכפר סבא! =]

אני הולכת לצילצול 2 [: ועכשיו כשאני יודעת איך קוראים לך- ברוכה הבאה מאיה!
וגמני גרתי בכפר סבא עד גיל 7..כנראה היינו צריכות להיות באותה שיכבה

D BaLaGaNiStIt

New member
ואיי אדיר גם אני רוצה לראות את הסרט

הזה.. מגניב , למה איפה את גרה עכשיו? ואיך זה שאני לא יודעת איך קוראים לך ואת יודעת איך קוראים לי? זה לא בסדר..P: המ..זהו אני חושבת

NiKi†a

New member
עכשיו אני גרה 15 דקות נסיעה ממך.

בגוש תל מונד P: ובטח שאת יודעת, אמרתי בהתחלה :)

O L g i T

New member
אהה הצילצול 2, ראיתי אותו

בסוף הילדה... חחחחחחחחח סתם אני לא אגלה לך P= אבל זה אחלה בלה של סרט, אהבתי.. אנג'ויי

Pipe Dreamer

New member
לבאס אותך או לא?

טוב נו כן, רק כי אני רשע P: הצלצול 2 לא מפחיד. סרט נחמד, אבל הראשון הרבה יותר מפחיד. או שזה רק כשרואים אותו בכפ"ס, או שזה פשוט נראה ככה אחרי שטיפת המוח שמקבלים מידידות פחדניות ("לאאא למה אני הולכת לזה?!?! לאן אני מביאה את עצמי?! גיל תציל אותי מזה!!!!!!"). או שזה ככה רק כשרואים אותו בכפ"ס. כפ"ס עיר נחמדה, תמיד הייתה לי סימפטיה אליה. אולי בגלל שאני גר בה מגיל חצי שנה.

NiKi†a

New member
כן..דיי התאכזבתי =\

כאילו לא ממש..לא יודעת, אני לא מאוכזבת שהלכתי לזה בקולנוע ואני לא מאוכזבת שראיתי. בעיקרון הסרט מצויין, אחד מהכי טובים שראיתי..אבל מפחיד? הוא לא \: כל כך ציפיתי למשהו מפחיד..גם לי שטפו ת'מח כמה שהוא מפחיד וכמה שאח"כ מפחדים להכנס למקלחת [אהמ
], אבל זה לא לך..זה בכלל לא מפחיד ואפילו עכשיו התקלחתי P: אבל האפקטים מצויינים, רואים יותר את סמארה וההתחלה ממש טובה. שווה ללכת.

O L g i T

New member
וואו שירן התקלחת?!!?!?

אהה נו ברור, ראש חודש.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ~שום דבר אישי, הבדיחות האלה פשוט מצחיקות אותי כל פעם מחדש~ אממ.. אהה, כן. היו קטעים מבהילים אבל לא מפחידים.. תגידי, שמת לב לילד כשהוא אכל את הסנדוויץ' שאמא שלו הביאה לו? כי זה היה אחד הקטעים הכי מצחיקים שראיתי בחיים!!

NiKi†a

New member
חחחחח כן! ../images/Emo6.gif

כל הקהל צחק! זה היה פשוט קורע. ושהיא אמרה- "איים נוט יור פאקינג מאמי"
ואיך סמארה טיפסה מהר בבאר... יש כמה קטעים ממש מצחיקים :)

O L g i T

New member
אוי כן!

כשסמארה טיפסה מהר זה היה מצחיק אבל זה קצת הבהיל אותי כי היא הייתה מגעילה כזאתי ורקובה... בלעע אהה והיה עוד קטע מצחיק, עם האיילים... נכון היו ה-2 איילים ש"נגחו" באוטו? ואז הם באו ליסוע ופתאום רץ אלייהם עוד אייל? חחחחחח זה הצחיק אותי למוות... וואי כמה ספויילרים בהודעה אחת

L A D Y B U G 2

New member
נו אז ייאלה ספרו מה קןרה בסוף מי

שלא רוצה לדעת אז שלא יכנס להודעה תודיעו שזה ספויילר.... רציתי לראות את הסרט אבל אם אתם אומרים שהוא מצחיק, אז למה?

O L g i T

New member
חחח כן...

האמת שגם אם אני ארצה לספר אני לא אוכל כי בקושי הבנתי מהסרט...

Pipe Dreamer

New member
אוי אופס

חשבתי שההודעה היא מהיום, ושכתבתי לך אותה לפני שראית את הסרט... אז לא ביאסתי בעצם. אוף. בפעם השלישית היום יצאתי טיפש (כן, פעמיים עבדו עלי עם 1 באפריל)

למעלה