קודם כל אני חדשה כאן, לא ידעתי שלאורלנדו יש פורום, הגעתי לפה בעקבות ברכה של פורים. אני ליבי, ואני מטורפת על אורלנדו. החדר שלי מלא בתמונות שלו וגם התאריך לידה שלי כמו שלו, 13 בינואר!!!!!
"9 מתוך עשרה גברים אוהבים חזה גדול. העשירי אוהב את התשע האחרים" עשית סקר שאת יכולה לקבוע דבר כזה? ואני אגיד לך למה זה פוגע - כי יש בנות שהן בעלות חזה לא גדול. ומה אז?
לא. לא עשיתי סקר. זה משפט הומוריסטי. מצטערת אם הוא לא הצחיק אותך. המשפט היה בצחוק, כדי להוכיח שבנים חרמנים בכל מצב, לא כדי להשפיל ולבזות בנות עם או בלי חזה גדול. זאת פשוט קטנוניות מצידך.
זו לא קטנוניות.../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif
זו סתם דרך הגבה של בני אנוש. להעלב. וזה לא משפיל אותי. אני לא מאמינה שהאנשים שאני מסתובבת איתם שופטים אותי לפי גודל החזה שלי. זה פוגע, יש הבדל. ולא הייתי מצפה מבחורה לצחוק על גברים בדרך כזו. אבל זו בחירה שלך.. ד"א - אומרים "התשעה האחרים". גבר אחד, תשעה גברים.
אני שמחה שהברכות שלנו מביאות לפה חדשים.... אני שחר, בת 15.. תהני כאן. את מוזמנת לספר קצת עליך..בת כמה את, מאיפה, איך את אוהבת תאורלנדו שלך (חעחע) וכו' חג שמח
תודה על קבלת הפנים החמה.. כולכן (השתמשתי בנקבה, אני לא מאמינה שיש בפורום בנים..
) מאאאד חמודות. אני בת 15 מת"א, ואממ.. לפני שבוע עשיתי פירסינג בסחוס האוזן (הליקס), סתם רציתי לשתף אותכם... אגב, למה התחפשתן בפורים? אם לא היה שירשור כזה בעבר..
גם אני הצטרפתי לא מזמן, לא ממש הספקתי לכתוב כי אני אחראית על הפקה גדולה בקיבוץ שלי (אני קיבוצניקית) ואני נורא עסוקה... אחרי מחר אני אתפנה לכתוב כאן... חח, אני נולדתי 4 ימים אחריו (17 לינואר)... וכמה שנים.. משהו כמו 14 בערך... תהני! ענבר