היי :)

Nandiny

New member
היי :)

יש בבית שלי שקע אחד שלא עובד. אין לי כסף לטכנאי. הברגתי את הברגים, הורדתי את הפלסטיק וניסתי לראות מה הבעיה (לאחר שניתקתי את הזרם הכללי בבית כמובן) יש בפנים שלושה חוטים: אדום, שחור ולבן מה יכולה להיות הבעיה? החוטים אמורים לגעת בשיניים של החורים לא? אחרי שהברגתי את הברגים הם כבר נגעו, אז מה? איזה צבע הולך לאן? אדום למטה? שחור לימין ולבן לשמאל? מישהו יכול לעזור? בתודה רבה מראש!!!

asher40

New member
ממש בושה...מיום ליום ממשיכים...

.....להתדרדר. לא מספיק שעונים בחוסר אחריות ומסכנים אנשים תמימים ,גם עיברית ברמה של אולפן עולים. אני מתפלא על רשר שרק עתה התחיל את דרכו כאן כמנהל שני לפורום וידוע בתשובותיו העינייניות ,שלא מתרעם על דברים שכאלה. אינך שם לב מר "קרמר הטכנאי" שמדובר פה בלקוח שמסכן את חייו? שיהיה לך המשך יום נעים , ולשואלת הנכבדה...אנא פני לחשמלאי ....פליזזזזזז אשר.

Nandiny

New member
תודה רבה לכולם...

על מגוון התשובות המאוד מעניינות... רק שתדעו שאני לא בורה לחלוטין ואין לי שום משאלת מוות ציינתי שלפני שהתקרבתי לאותו שקע בעייתי - דאגתי לנתק את הזרם הכללי בבית בקופסת החשמל. תודה בכל אופן

רז חשמל

New member
סכנות בחשמל

ודאי שאת לא בורה ואף אחד כאן לא מנסה לא מייחס לך בורות כל שהיא אבל , העובדה שאת לא בעלת רשיון לעיסוק בחשמל מעלה את הסיכויי בהימור שלי שאת לא מודעת לכל הסכנות ולהלן כמה מהם : גם אם את מחברת את המוליכים על פי הצבעים זה לא אומר שהמוליכים מחוברים נכון בקופסת החיבורים בדרך ! במידה ויש טעות בצבעי המוליכים והארקה בבית לא תקינה הסיכויי להתחשמל מהמכשיר הראשון שיחובר לשקע הוא כמעט ודאי ! טסטר הוא המכשיר הכי לא אמין שיש ! ממסר פחת לא תמיד עובד כשצריך ! צריכות עוד סיבות למה אנחנו כאן לא ממליצים על עבודות חשמל לא ע"י חשמלאי ? ולבסוף, אני שמח שהפעם הסתדרת ואיש לא נפגע ואני כמובן מאחל לך בריאות ואריכות ימים !

rayven11

New member
צריך לדעת לקחת אחריות ולא לתת

אותה לכל דורש - כולנו יודעים את התשובה קרמר אז תהיה אחראי יותר

גם שימוש בסכין מסוכן . למי שאין לו

קורדינצייה בידיים לא נותנים להישתמש . הגיברת כתבה שהוא ניתק את המתח ויודעת להחזיק מברג ביד . ויודעת לניהוג בזיהרת .ניראה לי שבמיקרה זה הייה הכול בסדר מיצדי .

למעלה