היי

• פותח הנושא vaiu
  • פורסם בתאריך

vaiu

New member
היי

אני חדש, בדיוק ראיתי שסוף סוף הקימו פורום כזה אני אוהב פאוור מטאל, דת' מטאל, טראש מטאל, דום מטאל, בלאק מטאל, רוק, Pאנק, Fאנק, ועוד... מאוד אוהב את מטאליקה, גרין דיי, לינקין פארק, קורן, סליפנוט, פינץ', מוניקה סקס, ירמי קפלן, ואת ההלחנות המטורפות של אניו מוריקון! המשך יום נעים

vaiu

New member
...המשך

עם יש לכם המלצות לשירים חדשים וטובים של מטאליקה - אני כאן, פשוט אני עוד תקוע בשירים מלפני 8 שנים, עם master of puppets וכו' אם יש לכם המלצות ללהקות ושירי פאוור מטאל - אני עדיין פה, אני מאוד אוהב את הסגנון, אבל אף פעם לא הכרתי אותו רשמית ואני רוצה להתחיל עם זה...

Danihell1

New member
הממ.. אני לא הבנתי משהו..

אתה אוהב את הסגנון אבל לא הכרת אותו רשמית? מה זה אומר? o_O בכל מקרה.. כמה להקות פאוור טובות: Sonata arctica Iced earth Iron Maiden [ת'אמת אני לא יודעת אם להגדיר את זה כפאוור, אבל אני לא מצליחה לייחס לזה משהו אחר בינתיים]. ואתה מוזמן לפרט קצת איזה להקות דת' ובלאק אתה שומע.. או מטאל בכלל, חוץ מנו-מטאל.

orrrrrrrrr

New member
Seventh Son of a Seventh Son

זה לא פאור, יש דמיון, אחרי הכל להקות סטייל אירון השפיעו על צמיחת הפאור- ראה מאמר מהו פאור מטאל במאמרי הפורום

vaiu

New member
אה, ושכחתי

אני מנגן על גיטרה חשמלית כבר חצי שנה...

McBlack

New member
אתה יודע מה הכי נחמד פה?

שאתה יודע לסווג מטאל חחחחח אני לוידעת לסווג כלום... <שמישהו יציל אותי!!!!!!!!! קיפוא (קיפוד+קישוא חחחחחחחחחחחח יצא לי בטעות) זה פרי או ירק?!?!?!?! אהההההההה!!!!!!
> חחח סתם סתם תהנה P:

../images/Emo6.gifקיפוא...

קיפוא כנראה חי שאפשר לאכול ממנו... לי זה יותר הזכיר משהו קפוא...

McBlack

New member
חחחחח כה :)

קיפוד תמיד הייתה מילה שהצחיקה אותי. גם קישוא... כי זה כמו קאנשאו או כמו שהמחנך שלי קורא לו - קאנשו... זה כמו קישוא.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עזבי אני עכשיו בעטרף רק מהקיפוד (חחחחחחחח) ברשותכם, אני אחזור לפסיכולוג עכשיו.

DefTone

New member
סטלה!!

לסווג מטאל...? אז תשמעי להקה שאת אוהבת, ובררי איזה סגנון זה ואז כשתשמעי סגנון אחר או סגנון דומה, את תרגישי לבד את ההבדל

McBlack

New member
חחחחחח התגובה הזאת מכוונת אליי../images/Emo35.gif

זה לא ממש מפריע לי שאני לוידעת לסווג דברים... תמיד יש אנשים טובים שחושבים בשבילי פה

McBlack

New member
אקטיבית? חחחחחחחחחחח

חחחחח צחקתי בכותרת כי כשקראתי את ה"אקטיבית" שלי קראתי את זה "אקטימל" ויש לי יציאות כאלה לפעמים, מתנצלת מראש

DefTone

New member
שמעי ילדה

זה יהיה חט אם אני לא אגיד לך לקחת רטלין

DefTone

New member
זיבלון=?

בקיצור, אני מקווה שאת לא באמת כועסת ואת מבינה שהכל בציניות

McBlack

New member
נראה לך שסרקזם-קווין לא תזהה ציניות

כשהיא קוראת אותה? זיבלון=עיוות שלי לקללייט (קללה+לייט) זבל (כמו כלב, רפש וכדומה) חט לא = עיוות של המילה חטא!!! העיוות של חטא זה קרימיניזציה

למעלה