היי

hillaaa

New member
היי

קודם כל אני שוב מצטערת שאני נוטשת אותכם כל הזמן אבל לא יוצא לי להיות בכלל על המחשב... רציתי לספר לכם שהיום התרחש החצי גמר של התחרות שהייתה אצלנו בבית ספר שירמי היה וידידים שלי הלכו לתחרות שמה וירמי שפט והם גם זכו.. ידיד שלי סיפר שהוא היה הכי נחמד אליהם בארץ והיה ממש כייף ומרגש ואחד הידידים שלי שאל את ירמי מה עם הקליפ שלו אז הוא התעצבן קצת עליו ואמר לו שהוא היה אמור לצאת לפני חצי שנה והיה עיכובים והוא גם מת כבר שהוא יצא...=\ שיצא כבר... נמאס לראות הראל סקעת כל היום!!! אההההה עוד משהו... כל מי שעלה בחצי גמר יופק לו קליפ בערוץ 24 ל3 חודשים אני חושבת וירמי הוא זה שיעבוד, יקליט ויביים את הקליפ שלהם ויש מצב ענק שאני הולכת לצילומים!!!

שלמונזה

New member
חמודה שלי ../images/Emo24.gif../images/Emo120.gif../images/Emo168.gif

איזה כיף לך, תעשו חיים!!! והמון בהצלחה לכל הלהקות שם! ונו מה הקליפ של ירמי עוד לא יצא?

N o l o g o

New member
הילהההה

מה שלומך, בובה
לא רואים אותך, לא שומעים אותך.. לא בסדר
, תבואי יותר! ואיזה כיף לכם, איזו תחרות זאת הייתה..

hillaaa

New member
חחחח...

אני יודעת ואני ממש ממש ממש מצטערת.. אין לי פשוט זמן לנשום אני בקושי בבית... שנה קשה בלימודים.... זו הייתה תחרות כישרונות ציערים כזו... אצלנו התחרו איזה 6 ומתוכם ידידם שלי זכו ועלו לחצי גמר שזה כל המדינה ששם עולים 8 של8 האלה מפיקים קליפ והמנצח מתוך ה8 מקבל 10,000 שקל

נ ע ם 7

New member
ווואו...

גם אצלנו הייתה תחרות והיה כתוב שירמי מפיק ושופט אבל למרות כל הציפיות ירמי לא היה...
כל הכבוד לידידים שלך ובהצלחה להם !!!!

N o l o g o

New member
מאיפה את..../images/Emo35.gif

ולמה אני לא שמעתי על התחרות הזאת..
ותמסרי
לחברים שלך..:)

EndlessRoad

New member
מזל טוב

לחברים שלך שעלו לגמר. מה הם שרים ואיזה סגנון? ובאמת רציתי לדעת מה קורה עם הקליפ של ירמי כי שמעתי עליו לפני עידן ועידנים. אם את הולכת. תתההנניי ותספרי חוויות.

hillaaa

New member
אמממ..

ידידים שלי מנגנים רוק כזה מאוד דומה לירמי... הקליפ בעקרון אמור לעלות...=\

נ ע ם 7

New member
../images/Emo24.gifאני ?!..

טוב אני לא יודעת אם התכוונת אלי אבל אני בכול אופן מאליאנס ת"א ..

N o l o g o

New member
יאפ התכוונתי אלייך

רגע זה תיכון או חטיבה
מה לא פייר שלא הגיעו אלינו..:( ונראה לי endlessroad התכוון אלייך למה שרשמת..

וואו איזה מגניבבב!!!

כמו שנויה ונעם כבר אמרו גם אצלנו בביצפר הייתה את התחרות הזאת... אבל אם את אומרת שאצלך זה היה החצי גמר אז מי שזכה בביצפר שלנו היה אמור להתחרות גם בשלך, לא??? בכל מקרה... כל הכבדו למי שזכה! המון המון בהצלחה לכולם והכי חשוב שיהנו- כי פאקינג שיט ירמי הולך להפיק להם שיר ולביים אותו לקליפ בערוץ 24!!! טוב שזה לא הדבר הכי שולט בארץץץץץ ואם את הולכת להקלטות אז בכלל.... מגניבבב לגמריי!!

hillaaa

New member
החצי גמר..

החצי גמר לא היה בבית ספר שלי.. אני לא יודעת איפה הוא היה.. אני יודעת שהייתה תחרות ב40 בתי ספר בארץ וכל ה40 שזכו באו להתחרות בחצי גמר באיזה מקום... מתוכם עלו 8 שהם יעני בגמר והגמר יהיה ב20 במאי בדיזנגוף סנטר אם אני לא טועה.. הוא אמור להיות משודר בערוץ 24! כל ה8 שזכו בחצי גמר ירמי מפיק להם קליפ ואני הולכת להיות בצילומים לשגע אותם!

הממ.... מעניין אם זאתי שזכתה בביצפר

שלי עלתה לחצי גמר... כלומר היא בתוך ה-8 אנשים האלה... אם כן אז זה יהיה ממש מגניב כי אולי ישלחו את הביצפר שלנו לצפות בתחרות ואז נראה את ירמי... למרות שלא נראה לי שיש הרבה סיכויים שהיא זכתה...

r e u t 123

New member
איזה יפה!

אני לא מבינה למה בכל בתי הספר האחרים מתרחשים דברים מאגניבים, רק בבית ספר שלי לא!
אררר ובאמת תהיתי מה נסגר עם הקליפפ, מקווה שהוא יצא בקרוב. בכל מקרה שמחה בשבילך ובשביל הידידים שלך! שיהיה להם בהצלחה! הממ ותמשיכי לכתוב פה!

למעלה