היי....

בת7 007

New member
היי....

קנו לי את העונות של מלאך שחור למרות שיש לי את שתיהן מוקלטות.... אז הביאו לי את זה.... והעטיפה כזו יפה והכל יפה!!!..... ואז אני מכניסה את זה לדי וי די וזה לא עובד......... 6 דיסקים שלא עובדים
מישהו יודע אם אפשר לעשות משהו שזה יעבוד???.... פליזזז........

Nitzan122

New member
איזה כיף לך../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

וואי אני מתה לקנות אותם!!! צריך שאבא שלי יסע מתישהו מהעבודה לארה"ב
בכל מקרה- בקשר לשאלה שלך- יכול להיות שהדיוידי שלך לא קורא דיוודיים מארה"ב- לי זה קרה לפני איזה שבועיים- העולם מחולק לאיזה שלושה סוגים או משו (כדי למנוע צריבות (כאילו שזה עוזר)) ויש דיוידיים שקוראים את כולם ויש דיוידיים מסויימים שקוראים רק מאזור מסויים...

karms20

New member
תבדקי את הקודים

לארה"ב יש region שונה משל ישראל ואירופה. אם ה-DVD שלך הוא לא multi region אז... אבל ברוב ה-DVD יש אפשרות כזאת ונראה לי שזה העניין. אני לא יודעת על זה הרבה אני רק יודעת שלארה"ב יש קוד שונה משלנו.

בת7 007

New member
תודה

אני יראה מה אני יעשה... אני כזה פתחתי את זה ואני רואה שש דיסקים עם תמונות ממש שמחתי...... אבל גם רציתי את העונה השנייה עם ג'נסי החמוווד.... טוב נראה אולי פעם אחרת....

kerenosha

New member
תגידו,

יש אפשרות להוריד פרקים או לקנות דיוידי עם תרגום עברי?! ואתם יודעים אולי אם ישדרו את העונות עוד פעם? פספסתי המון פרקים שאני חייבת לראות...

זו בת-7

אני לא חושבת שאפשר לקנות בארץ.... אבל אולי ערוץ 3 ישדר אותן שוב.... אולי מתישהו הן יגיעו לארץ בדי וי די.......

andrew161

New member
תשובה בשבילך...

אוקיי אני די מבין בזה אז אם את רוצה תשלחי לי את שם החברה של מכשיר הדיוידי ואז הסוג שלו ואני אמצא לך פתרון... גם לי היה משהוא דומה אבל בדקתי זאת לפני שקניתי את 2 העונות בדיוידי.. אז תשלחי לי מסר ואני אגיד לך מה לעשות

למעלה