היי אני חדש סוף סוף פורום לדתיים אההה?? אני בן 14..
C Crazy On Britney New member 17/1/05 #2 ברוך הבא לפורום ../images/Emo24.gif אכן , חשבו עלינו בתפוז .. אני נתנאל , בן 16 וחצי מירושלים
B BabyBoy1 New member 17/1/05 #3 היי מתוק ../images/Emo13.gif ברוך הבא לפורום אתה מוזמן לספר כמה מילים על עצמך..
ה הומו במשבר New member 17/1/05 #4 תודה../images/Emo98.gif האמת אני קצת מפחד לספר בנתיים אם מישהו שמכיר אותי יראה..? אבל אפשר להכיר במסרים אישיים.. ועוד מעט אני כבר בטח לא יפחד..
תודה../images/Emo98.gif האמת אני קצת מפחד לספר בנתיים אם מישהו שמכיר אותי יראה..? אבל אפשר להכיר במסרים אישיים.. ועוד מעט אני כבר בטח לא יפחד..
B BOOLYY1 New member 17/1/05 #5 ../images/Emo9.gifהיי ילד!!! אני בולי לא דתי אבל מאמין אל תדאג אף אחד לא מכיר אותךואין לך מה לפחד
B BabyBoy1 New member 17/1/05 #6 אתה לא חייב לתת פרטים מזהים רק דברים כלליים, כמו תחביבים וכו'. אבל כמובן שאני לא רוצה ללחוץ עליך לעשות משהו שאתה לא רוצה. הפחד שאתה מרגיש די טיבעי, אבל אני מקווה שיעבור לך
אתה לא חייב לתת פרטים מזהים רק דברים כלליים, כמו תחביבים וכו'. אבל כמובן שאני לא רוצה ללחוץ עליך לעשות משהו שאתה לא רוצה. הפחד שאתה מרגיש די טיבעי, אבל אני מקווה שיעבור לך