היי!

היי!

שלום קוראים לי אריאל ואני מאוד אוהבת את לד זפלין אני לא ממש יודעת עליהם הרבה אבל אני אוהבת לשמוע אותם מאוד! כי אני אוהבת מאוד רוק כבד ד"א אני גם מתופפת ובגלל זה אני שומעת אותם הרבה! מקווה להישתלב אריאל

ואני אוהבת לשמוע...

לד זפלין,פינק פלויד,דיפ פרפל,הביטלס,כל מיני מתופפים שונים,רד הוט...(לא שומעת הרבה)ועוד כל מיני ואני בת 12 וחצי (קטנה אני יודעת)

hodaya17

New member
וואווווו זה מוזר...

הראל סקעת ולד זפלין?! ועוד באותו משפט! מה עובר עלייך ילדה?
בכל אופן ברוכה הבאה!

the witch 282

New member
שלום....

שלום.. גם אני בת 12 וחצי ושומעת פחות או יותר מה שאת שומעת.... וגם אני חדשה... יש לנו גם כמה בנות בכיתה שחולות על פקעת, ותסיביר לי למה ....

את ילדה קטנה?!

1. ברוכה הבאה 2. יש למישהו בעיה עם המושלם הראל?! 3. יאאא שכן שלי לומד על תופים! 4. מה את ילדה קטנה?! מה פריקית?! מה זה החרטא הזה<?! חשבתי שיש פה אנשים נורמלים נו אל תתחילו עם הקטע של הפריקים יש לי את זה מספיק בבצפר!

jimorrison

New member
אוי אני בטוח שזה היה בצחוק..

חוצמזה נראה לי שהיא התכוונה לזה שהיא שומעת גם את הראל וגם לד אז זה עושה אותה מוזרה.. נראה לי

לא אמרתי שיש רע אבל

זה מעצבן שאנשים קוראים לך בשמות... אז היא שומעת רוק בגלל זה היא פריקית?! מה זה החרא הזה?! פאק זה מעצבןןןן ואם לדבר במושגים של פריקים וערסים ברור שפריקים עדיפים הם לא jxrh jhho fnu grxho uprju,/// nbhxhui jgjg

jimorrison

New member
לא הבנת למה שהתכוונתי..לא משנה

גם אני שונא שאנשים אומרים פריקים..ככה קוראים לכמה ילדים מהכיתה שלי או מהשיכבה וזה באמת מעצבן

weird dust

New member
טוב שאצלנו כולם ערסים

זה חוסך את המושג פריקים, למרות שיש אולי 2 שאפילו לא שומעים מוזיקה טובה בשביל שיקראו להם פריקים.

אוקיי מוזר

אצלנו חצי מהבצפר שלי ערסים ודווקא הערסים אומרים לי שאני פריקית הערסים והפרחות.... וזה מעצבן אבל עזבו את זה

למעלה