היי

ספירלי1

New member
היי

אני חדשה פה,ואני צריכה עצה בעניינים של הלב... קודם כל אני בכיתה ט ואני דתייה, יש מישו שאני ממש מחבבת,והוא שכן שלי ואח של ידידה טובה שלי. והוא ממש בישן וגם אני (הוא שנה מעלייי) ואני תופסת אותו מסתכל עליי המון,הבעיה שאנחנו דתים ואני במצב שאני לא יכולה ליצור קשר... ואני חייבת לחכות בסבלנות, הבעיה היא: אני כבר מתייבשת מסוף החופש הגדול והוא נורא פחדן!! איך אני יכולה להאיץ בלי שהידידה (אחותו)וכול הסביבה תבין שאני
אותו?? בבקשה תענו לי זה נורא חשוב!!!

NeTuSh141

New member
אמממ

אני לא ממש יודעת מה להגיד לך.... =\ אני לא דתיה מקווה שהכל יסתדר.. סורי שאין לי עצות בשבילך.. בה ביי מוואה
נטע

Roniii

New member
היי ספירלי../images/Emo13.gif

ברוכה הבאה לפורום, חמודה
אולי אם סתם תתחילי לדבר איתו (אפילו "בוקר טוב" תמים זה טוב), הוא ימשיך משם. את יודעת, תעזרי לו לעזור לך. את יכולה גם לנסות ולהגניב אליו פתק (לילקוט, למשל), ואז אף אחד לא ידע. ואם זה לא יעבוד, אולי פתאום "תתקשי" בשיעורים ותזדקקי לעזרה ממישהו שכבר למד את החומר הזה. נגיד, מישהו שגדול ממך בשנה. אני מקווה שהכל יסתדר. אל תשכחי לעדכן.

סתיו מם

New member
למה אסור לך ליצור קשר?

לדתיה אסור שיהיה חבר? אין אצלכם זוגות בחבר'ה? למה את מתביישת באהבה שלך? אם הוא מתעניין בך (ונשמע שכן), נראה לי שהדבר הראשון שאת צריכה לעשות זה לא להתבייש באהבה שלך, ומשם לתת לעניינים פשוט לזרום. אם את רוצה רעיונות - אנחנו כאן. בהצלחה חמודה

ספירלי1

New member
הקטע הוא

מותר לנו,אבל אני גרה במושב קטן,וזה נוראיי!! אי אפשר טיפת פרטיות!! ולא,אני לא יכולה להגניב לו פתקים.. אני לומדת לב"ס לבנות בלבד! (וזה נחמד כי אין לחץ של בנים !!) ואני תמידדד אומרת היי וכדומה..(סורי על הפייטניות,אני עדיין בשוונג של מבחן בלשון....(הלך לא רע..)) ואני חייבת רעיונות !!!!!!!!!!!!!!!!!!! הצילו!!!!!

סתיו מם

New member
הידידה שלך יודעת ?

היא יודעת שאת בעניין שלו? אולי היא יכולה לעזור?

ספירלי1

New member
פחחח הצחקת אותי!!

היא הבנאדם האחרון שאני סומכת עליה!!!! (אני אוספת אותה בגלל התאומה שלי...) ואני ממש אבל ממש לא רוצה שתדע.. ד"א, העיניים נפגשות המוןןן והוא סופסוף העז לומר לי ביי!! ותאמינו שזה התקדמות.. הבנאדם בקושי מדבר איתי אם מדברים,זה "אפשר את ~שם של הידידה~ ? או, תודיע לה ש.. וספסןף,ביי משלי!! רק לי!! קשה לכם להבין אבל זה מעולה!! תעזרו לי בבקשה למצוא דרכים לדבר איתו? (תתחשבו בזה שאנחנו דתיים במושב סגור..) טנקס!!

ODana

New member
וואו! נשמע שאתם בכיוון הנכון

איזה כיף! יש משהו חדש? תעדכני אותנו

ספירלי1

New member
בנות יקרות,

בקריאה נרגשת!! איך אני יכולה להתחיל לדבר איתו??? הצילו אותי!!! עזרו לי!! אני ממש מתחננת!!

למעלה