היי

Mrs Liri Depp

New member
היי

הפורום הזה ממש נחמד! במיוחד בגלל שערן פה.. חחח טוב, אז אני אציג את עצמי :) קוראים לי לירי, אני בת 17, ויש לי אובססיה לניקול קידמן כבר מגיל 14 D:

shiray

New member
חחחח היי לירי!

ערן התחיל גם לפרסם את הפורום, או שבמקרה שמת לב שאנחנו קיימים? סתם מסקרן אותי... (אחרי שאני גררתי אותו לפה מפורום סרטים...). וגם אני בת 17 (וול, עוד חודשיים 18, אבל אני מתכחשת לזה), ואוהבת את ניקול מגיל 14 (מולאן רוז'... מתארת לעצמי שגם את). אז תהני בפורום!!! באמת כיף פה, האנשים ממש ממש נחמדים! ממש אחד-אחד.

Mrs Liri Depp

New member
חחח האמת...

ערן לא זה שסיפר לי על הפורום... רוצה את הסיפור המלא? :) נכנסתי לאתר של "רשת", משם הגעתי לפורום של משחק מכור בתפוז, ומשם הגעתי לכאן :) אני ראיתי את ניקול ב"קסם מעשי", ומאז אני אוהבת אותה, זה היה בכיתה ח' אני חושבת... בכל מקרה, יש לי פטיש לג'ינג'ים! (ניקול קידמן, ג'וליאן מור, ליאור שליין...חח)

shiray

New member
חחחח ליאור שליין

אני נכנסתי כמה פעמים לפורום של "משחק מכור" בגלל שהתכנית ממש ענקית, אבל לא היה שם כ"כ הרבה מעבר לשרשורי סגידה לגיל ריבה, אז לא כתבתי שם או משהו.... ודי, אני מרגישה מזה גרוע בהתחשב בזה שראיתי מזמן מזמן את "קסם מעשי" אבל לא זכרתי משם בכלל כלום... רק אחרי שראיתי את "מולאן רוז'" והתחלתי לראות סרטים ישנים יותר של ניקול, קלטתי שהסרט הזה מוכר לי לאללה... ואני באמת גם ממש ממש אוהבת את ג'וליאן מור! היא מאותן שחקניות שאלא אם כן הסרט שלהן יקבל ביקורות נ-ו-ר-א-י-ו-ת, הן מהוות סיבה מספיק טובה בשבילי בשביל לראות אותו... ואין שם הרבה שחקניות (וניקול מעליהן- אני אראה סרט שלה גם אם כל העולם יגיד שהוא גרוע...).

Mrs Liri Depp

New member
יה מי טו!

גמאני נכנסתי לשם ודי נרתעתי מכתיבה שם... אפילו לא הצגתי את עצמי. ראיתי שכולם ילדים קטנים שסוגדים לגיל ריבה... הייתי בצילומים שם כבר פעמיים, זה ממש נחמד! אני איתך בדעה על שחקניות שעושות סרטים! למרות ש"הנשכחים" היה כ"כ גרוע לדעת המון אנשים, לא היה אכפת לי. ואני דווקא חושבת שהוא די בסדר חח

Mrs Liri Depp

New member
איזה רעה אני...

חחח אני מקווה שהאנשים מהפורום של משחק מכור לא יקראו את ההודעה שכתבתי..חח

shiray

New member
אני מאוד מאוד מקווה

עכשיו אני פה בהיכון, אחרי שפעם אמרתי הערה מעליבה בצחוק על מייקל ג'קסון, וכל הפורום שלו הציף אותנו פה... אבל אני יוצאת מתוך נקודת הנחה שאלה שרואים את משחק מכור צריכים להיות אינטיליגנטים לאללה כדי להנות מהסאטירה הנפלאה הזאת. מה גם שגיל ריבה אחלה, פשוט הוא לא הסיבה שאני רואה את התכנית, ואני מניחה שגם את חושבת ככה...

Mrs Liri Depp

New member
נכון

האמת שאני התחלתי לראות את זה בכפייה. חברה שלי אמרה לי שזו תוכנית ענקית והכריחה אותי לראות. מאז, אני יושבת וכותבת פאנצ'ים. יש לי כבר כמעט פרק של משחק מכור שאני וחברה שלי כתבנו. חחח

shiray

New member
חחחח

אצלי בהתחלה לא ראיתי, למרות שרציתי אבל לא יצא (לא יעזור כמה עינב גלילי תעצבן אותי, אני בחיים לא אשכח איזו מעולה היא הייתה ב"היפות והאמיצות" ברדיו ת"א...). ואז הייתה ארוחה משפחתית (עם סבתא, דודים וכ"ו) וכולם דיברו על התכנית שהייתה, ואמרו משם פאנצ'ים ממש מצחיקים, ככה שמאז התחלתי לראות...

shiray

New member
יאללה יאללה על מי אתה עובד?! חחח

אני שמעתי משהו אחר חחחח

shiray

New member
חחח לא יודעת מה אתה שמעת,

אני שמעתי ש"ערן לא זה שסיפר לי על הפורום... "

love amor

New member
אממ זאת לירי שנדמה לי?../images/Emo12.gif

ברוכה הבאה!! חח