היי!

היי!

גם אני מתה על לינקין... ואני מתה עליהם מהקליפ של נאמב... אהה ופחדתי מהקליפ קראולינג שהייתי קטנה ... :) ואני בת 14... אקיצר מה קורה?

ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo136.gif

אני נופר, את מוזמנת לכתו חדשות ופוט מה שבא לך
והכל מעולה

Mad Mad Me

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo136.gif ברוכה הבאה!!../images/Emo24.gif אנ

אני אור וגם אני בת 14..
אגב!! איזה פוסטר יפה של לינקין יש בגיליון פוסטרים של ראש1!!! חחחח וכל הפוסטרים שם מזה שווים.!! חיחי ופוניקס עשה משהו מוזר עם השיניים שלו חחח קיצר פוסטר שווה!

RuNoOsH

New member
|שמשש|אני גם מנויה לראש אחד, אבל

אני לא בבית עכשיו, אז עוד לא ראיתי ת'עיתון, לא ידעתי שיש פוסטר של לינקין!! איזה כיף!

החראות האלה!!!!!!!ראש1!!

ביקשתי מהם עוד להקות שאני אוהבת!!! ושמו בקושי 1!!!! אוקיי רציתי אוונסנס ולינקין פארק........... ונייטויש...... אבל מה?!!? רק בגלל שהם מוכרים!!!!הם שמים את זה!! הם לא מכירים להקות כמו: EPICA ובהל ובהל ובלההההההההה מעצבן חרא עליהם!!! כל העיתון המיזדיין שלהם מכוכה בפוסטמות ופוסטמים!! ואוו בריטני ספירס!!!!!!!!!!!! הראל מויאל!! מה זה ההומו הזה?!?! מה שלא יהיה.....אני שונאת את ראש 1!!

Mad Mad Me

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo136.gif מסכימה איתך.. היה שם ר

רק פקאצות כמו פריס הילטון, ניקול ריצ'י בריטני בעעע ועוד.. חחח דוחים!! אבל היה של נירוונה, מטאליקה, סימפל פלאן, סאם 41, ראד הוט, גרין דיי, דה ראסמוס, איימי לי לבד ואוונסנס, דה קולינג וכאלה ודווקא היו כמה סבבה והרבה שכבר התחלתי "להתעלל" בהם..

SAMAR

New member
ברוכה הבאה!!!../images/Emo24.gif

היית בת 11 אז? אוי, מקווה שאין לך טראומה מהקליפ...אני סמר בת 16 כולי תקווה שתהני פה!

../images/Emo80.gif../images/Emo139.gif ברוכה הבאה [=

אני בר... והאמת שצריך להגיד גמלי למה הצתרפתי לא מזמן אבל לא כתבתי הרבה מאז... אז אני רואה שיש מנהלת
בהצלחה! (דיליי)

למעלה