היי.....

Don27

New member
היי.....

מה קורה אנשים? אצלי די שגרתי אתמול החברה לשעבר ביקשה שניפגש ומרוב געגועים רציתי וניפגשנו..בהתחלה בהתלהבות אבל עם הזמן איתה הרגשתי שהיא פתאום זרה שאני אל מכיר אותה והתחלתי להתרחק ממנה פיזית...היא לא הבינה מה קרה לי שאני כזה ואז ארמתי לה אשני מרגיש שזה טעות שניפגשנו כי במקום לחשוב עכשיו עליי ועלהי כמה כיף אני חשוב עליה ועליו..על שיצאו אתמול לבית קפה " שלנו" וישבה איתו שם...על שעוד שלוש שעות הי אתיפגשאיתו ותלך לסרט ואני ישאר תקוע בבית ( לא היה בא לי כלום לעשות ניכנסתי למין דיכי) ואז היום ניגמר בצורה מגעילה בגללי בעיקר כי אמרתי לה שאני לא יכול להמישך ככה ושתחליט מה היא רוצה אותי ולתמיד בלי אף אחד ברקע או אותו...היא אמרה שהי רוצה כמה ימים לחשוב אמרתי בסדר למרות שזה לא מה שרציתי לשמוע וחזרתי הביתה כולי בוכה באוטו התקלחתי קצת דיבתי עם חברות טובות ופרשתי לישון בשעה 23 אבל לא הצלחתי ממש לישון אני צריך לקום בשעה 6 לעבודה אבל אני ער כבר משעה 3:30 לא מצליח להרדם חשוב בעיקר עלהי ועל מה שהיה כמה שפתאום אני שונא אבל גם אוהב ומתגעגע והיא חסרה לי ובעיקר דווקא עכשיו מרגיש בודד ולבד...וכמה עכשיו הייתי מת לקבל חיבוק נשיקה או מילה טובה...להרגיש רצויי ושלמשיהו בכלל איכפת ממני כל הימים האחרונים עוברים עליי בהרגשה של אדם לא רצויי אין דייטים אף אחד לא מתקשר אליי לשאול מה איתי וגם במשפחה די רע לי כרגע....אני מרגיש אני מת לברוח למקום רחוק להתרחק מכולם להיות עם עצמי לבד..כי גם ככה זה המצב שלי כרגע..נהיתי אפאתי לסביבה אני מרגיש שבגלל שאני לבד ולא רוצה להיות ככה שבא לי להיפגש לדבר עם כל אחד ואחת העיקר לא להיות לבד עם עצמי....חושב על עכשיו אני צריך להתארגן לעבודה זה יעביר לי את הזמן עד 17 אבל יודע שאין לי מה לצפות שבמשך היום משיהו יטרח להתקשר ולשאול אותי איך עובר היום ואיך העבודה החדשה...ושאין לי מה למהר להגיע הביתה כי בטוח שאעביר עוד ערב בבית לבדי..אולי אני דיבר פה שום בטלפון עם מישהו או שתיים אבל זה לא מספק אותי..כיאני רוצה לצאת להיות עם מישהו ולא בוירטואלי אלא באמת...וזהו ככה יעבור לי היום ובטח גם בימים הקרובים... עד שהרגשתי בתקופה האחרונה שיפור בחיים שלי שיש לי סיבה לחיות כי יש מישהי שאיכפת לה ממני ואני חשוב לה...עכשיו הכל השתנה וירד לי מרגיש שאני שוב לא רצויי וחסר תועלת. סתם נימאס לי מהרבה דברים אעדכן אתכם בהמשך אם יהיה שינויי במשהו...לי אין הרבה ציפיות כבר ביי ויום טוב לכם

למעלה