היי

sagit30

New member
היי

נכנסתי כאן וקראתי מאוד התלהבתי!!! אני צריכה בבקשה רעיון לכרטיס ברכה לפורים, משהו מעניין עם הדבקה לא הדפסה של איורים למינהם כמו ליצנים ודברים באנלים כאלו. רעיון יצירתי לכרטיס לפורים. אשמח לקבל תגובות, תודה. שגית

תכנסי לגלריית כרטיסי הברכה שלנו

אולי תקבלי משם רעיון/השראה

sagit30

New member
הסתכלתי

ויש שם רעיונות מדהימים, אבל לא קשורים לפורים, והם לא נתנו לי השראה לפורים. אודא לכם באמת אם יש להם רעיון יצרתי טוב לכרטיס לפורים, תודה.

sagit30

New member
צריכה עזרה

אני רוצה להכין חמסות קטנות, אך צריכה שטנץ של חמסה כדי שהן יצאו זהות, מישהו פה אולי יודע היכן אני יכולה לקנות שטנץ לחמסה?

sagit30

New member
אז זהו שאני עדיין לא יודע במה כדי

אם כדי מפימו, או חימר לא יודעת מה כדי לי ואם יש חומרים אחרים לפיסול שהם קלים לשימוש ולא מצריכים הרבה השקעה, ונראים טוב מאוד אחרי צביעה. פשוט חמסות ממתכת שראיתי בחנויות עולים יקר ואני צריכה כמות גדולה, רוצה להוזיל לי את העלות. אם אתם מכירים ספקים שמוכרים לחנויות את החמסות האלו וכל מיני צורות כאלה, אודה לכם אם תגידי לי. תודה שגית.

בלנד

New member
שבלונות בקלי קלות

ישנו חומר חדש בשם "קרמיקל" את יכולה בקלות להכין ממנו שבלונה ואז מאותו החומר ליצור חמסות מהשבלונה שלך לפאטים נוספים אפשר לשאול אותי

מ ש כ י ת

New member
ממליצה על גבס

זול מאד (כ-7 ש"ח לק"ג), זמין בכל טמבוריה, ואפשר להכין כמות גדולה בו זמנית או ביציקה בחול או ביציקה בתבניות פלסטיק פשוטות שניתן לקנות בכל חנות יצירה תמורת שקלים בודדים. אם תרצי הוראות להכנת חמסות ביציקת חול, רק תבקשי.

מ ש כ י ת

New member
בעבודה נכונה זה לא כל כך שביר

מה גם שבהחלט אפשר לשלב אלמנטים, הנה דוגמא

sagit30

New member
עוד בקשה........../images/Emo6.gif

אני רוצה לקנות קופסאות לשעונים בכמויות גדולות, צריכה שהעלות שלהם תהיה מאוד נמוכה, מישהו יודע היכן אני יכולה לקנות? שם של ספק שמוכר קופסאות כאלו?

יקירתי../images/Emo140.gif תשרשרי בבקשה את הודעותיך

ובנוגע לספק לקופסאות, האם הכוונה לקופסאות לקרטון

sagit 30 עם אני לא טועה

ראיתי קופסאות אריזה לשעונים בחנות של הכל בדולר שנמצאת בדיזנגוף סנטר בקומה התחתונה ביותר בכניסה איפה שיש את החנות הגדולה לכלי נגינה קשה לי להזכר בשמות של חנויות הנימצאות סביב החנות של הכל בדולר כי אני לא מהאזור מה שאני יכולה עוד להוסיף זה שיש בית קפה בצמוד לחנות. מקווה שעזרתי לך.

sharonit3

New member
שגית../images/Emo70.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

אני רואה שהצלחתי להדביק אותך בחיידק!!! הרבה בהצלחה ממני
שרון

למעלה