היי...

four seasons

New member
היי...

מחפש פרטים על וירוס EBV, אשמח לקבל הפניה לחומר בעברית אם קיים, תודה

four seasons

New member
הרחבה...

שמי מתי עלה, הובחנתי כחולה בוירוס EBV (מחלת היפים) ובחוסר ובחוסר בחומצת פוליק, לדעתי יש לי את זה מס' חודשים, בהתחלה זה היה פעם בחודש והיום זה הופך ליומיומי כמה שעות של תשישות קשה, בעיות בריכוז, זכרון וכאב, זה ממש מחמיר כאשר אני לאחר פעילות פיזית, לפי הבדיקות הכלליות והאקג הכל בסדר למעט החומצה הפוליק והתשישות, לא הבנתי את משמעות האותיות EBV ובכלל אשמח לקבל פרטים על כך תודה ואור לכולם.

linar1

New member
מתי מצורף הסבר (אולי חלקי../images/Emo4.gif)../images/Emo140.gif

יש לך לינק בהמשך. איחולי בריאות.

four seasons

New member
תודה לינר../images/Emo140.gif...

ההסבר המצורף הוא הסבר עבור ילדים האם הוא תקף גם לבוגרים/ות, נאמר שם שהוירוס עובר לאחר מס' חודשים ובקישור שנשלח מאתר ינפו מד כתוב שהוירוס נשאר לעולם, קצת בילבלה אותי הפיסקה האחרונה שם, מה אני צריך לחוש, http://www.infomed.co.il/medTest1.asp?tID=102 מה שמדאיג אותי זה שעכשיו שהמצב מדרדר וזה תוקף אותי כבר פעם אחת לפחות ביום לשעה שעתיים עד שש שבע שעות במקרה שאני לאחר מאמץ ושקשה לי להחזיק מעמד בעבודה מעל לארבע חמש שעות (שלא היתה לי בעיה גם לעבוד ולעבוד עם שעות נוספות ואחר כך ללכת לאוניברסיטה אם זה ושאני אוהב את העבודה שלי ואת מי שעובד/ת אתי ויתכן מאוד כאשר ידעו על המחלה לא ירצו להמשיך להעסיק אותי או שלא אוכל והלימודים מאוד חשובים לי, אבל מאוד קשה לי להתרכז, באסה) ואני מאחל גם לך וגם לכולם כאן שיהיה יותר קל עם הסביבה הקרובה ובעבודה ובזוגיות
מצטער על הקיטורים.

linar1

New member
מתי, אני מבינה שאין שוני

בין שני הכתבות, ראה את הציתות: ההדבקה פעמים רבות אני נשאל את שאלת הקסם: מאיפה הוא תפס את זה..?.. שאלה שהיא בתרגום חופשי מפולנית: מי אשם..?.. ובכן, את וירוס ה-EBV מפריש האדם ברוק לאורך החיים לאחר שנדבק. בכמות מרובה 3-6 חודשים לאחר המחלה ובכמות מזערית בהמשך." אני לא יכולה להוסיף דבר, כי אני חולה בפיברומיאלגיה ולכן יותר ממוקדת ב"חבילה" שלי אבל אולי גם לאחרונה פיתחתי גם CFS, אז נראה לי שחברים אחרים ונאוה יוסיפו לך מידע נוסף. אתה כלל לא מקטר - כי אנחנו באופן טבעי רוצים איכות חיים ודואגים למחר!!! מאחלת לך המון בריאות ושמחת חיים.

למעלה