היי :]

היי :]

מזל"ט על הפורום. מי השנה היה בפסטיבל המחולות בכרמיאל? אני הייתי שנה שעברה. איך היה השנה?

Mr GK

New member
היי גם לך! ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

אני הייתי השנה בפסטיבל כרמיאל! שנה שעברה הייתי בפסטיבל בפעם הראשונה בחיי, והיה יוצא מן הכלל. נכון שתנאי המגורים (
) לא מזכירים מלונות פאר וגם האוכל לא תמיד מדהים (
), אבל האווירה שבה שוררת העיר כרמיאל במהלך שלושת ימי הפסטיבל היא מדהימה. אלפי אנשים יוצאים לרחובות, לצפות בהופעות, לרקוד ולשמוח, להתנתק מעט מהמציאות הקשה בה אנו חיים. גם השנה הייתי בפסטיבל (ואף הופעתי במופע הפתיחה) ולא התאכזבתי! נהנתי מאוד ולמרות שנדרשתי להיות נוכח רק ביומיים הראשונים (עקב הופעות שהייתי צריך להשתתף בהם) נשארתי למשך כל הפסטיבל. דווקא מהמופע של הלהקה הקיבוצית התאכזבתי. לא נהנתי ממנו בכלל, אבל מי אני שאדבר רעות על הקיבוצית? קטונתי! Mr GK

תמיד יש הצפות בשירותים ../images/Emo6.gif

בשנה שעברה אני זוכרת שכל הזמן טוביה צפיר דיבר ודיבר. מה היה השנה?

H o t D o g

New member
זה היה נחמד...

מישהו פה רקדן אצל בארי אבידן? אוף!!!! לא פייר!!! אנחנו כבר בלהגה הבוגרת ושוב פעם עשו מאיתנו אפרוחים!!!! (מי שראה את ירוק תוסס של האפרוחים, הריקוד עם הפרפרים היה שלנו, גם במופע נעילה היה ריקוד צייד הפרפרים, שלנו
) היה נחמד, לא נרדמתי אז יצאתי עם עוד 2 ב5 בבוקר עם שמיכות והסתובבנו במתחם... הייתי היחיד מהלהקה שלי שהופיע בפתיחה, אומנם לדקה, אבל זה גם משהו הייתי גם בתחרות כיראוגרפיה (משהו מההרקדות לבמה, או משו כזה) וזכינו מקום שני. (שאבתם מים) ביום השלישי הופענו בירוק תוסס וחלקנו בנעילה בקיצר היה כיף!!!

למעלה