היי

RUTHY13

New member
היי

יש לי שאלה אליכם, האם באמת במרוקו אכלתם ארבה? מה שנקרא זרד. וכן את החוגלה. כי לפי הסיפורים של אימי שני אלו היו מעדנים. תשתפו אותי בסיפורכם.
 

אמרוקאי

New member
אכן כך

לא אני, אבל אמי מספר שבכפר שלה, היו אוכלים אַרבּה (כן, היהודים - זה כשר!) כמשוכּנז חלקית זה נשמע לי מגעיל, אבל אמי מספרת שהיה לזה טעם של עוף (מטגנים/קולים את זה במחבת כפי שקולים גרעינים).
 

אלי לוק

New member
היי רותי

אין לי מושג פעם ראשונה שאני שומע על זה אבל אני לא פונקציה כי נולדתי כאן אלי
 

RUTHY13

New member
אלי

אני לא מבינה, איך אתה פה כותב בשפה ואתה לא נולדת שם בכלל?? כן אני זוכרת שהיו מטגנים את הארבה. אמי סיפרה לי כשהיו נוחתים על שדה מסוים ראית בשמים כמו עננה.
 

אלי לוק

New member
לרותי

את אמורה להבין כשגדלים בבית שהצביון שלו הוא דיי גלותי ומושטט על סיפורים מהעבר את מתחילה לחיות את הסיפורים הללו אלי
 

RANOFROY

New member
זכיתי לטעום!

כילד זכורות לי תקופות תשובבות בהן אספנו קילווואט ( קילו ברבים ולא המידה החשמלית )של ארבה ,צלינו,טיגנו וחגגנו .זה פשוט היה מטעם בהתחשב שמדובר בגדלים של8-10 סמ' רק תפוס כפי יכולתך!
 
למעלה