היי...

משאז

New member
היי...

שלום לכולכם, ראשית אני רוצה לברך אתכם על הפורום ועל עבודת הקודש שאתם עושים. שמי הדר רז ואני מתנדב במשמר האזרחי ברמת השרון, בין היתר אני מפעיל כ-30 נערים מתנדבים בכיתה י' אשר מלבד עבודת השיטור עושים פעילויות למען הקהילה באזור, בין היתר שיפוץ בתי קשישים, איסוף מזון עבור נזקקים רענון ערכות מגן בעבור תשושים ומוגבלי יכולת. לאחרונה נקלעה אישה היקרה ללבי לבעיות כספיות ונותרה ללא חסרת כל וחייבת לרבים, בשנה שעברה הזמנתי אותה לביתי גם לסדר פסח וגם לראש השנה ואף דאגתי לה ולמשפחתה לחבילה לחג, רק כדי להבהיר היא אישה עובדת ולמרות זאת היא מרוששת, היא מקיימת את משפחתה ממסכורת של 1800 שקלים בחודש. אבקש מכם אם תוכלו לסייע לה בדרך כלשהי אני אודה לכם מקרב הלב. אני אישית משתדל לעזור ולא לתרום כסף על יבש, למרות שמה שחסר לה הוא אכן כסף, ניסיתי למצוא לה מקום עבודה עם משכורת גבוהה יותר אך לשווא.

jole

New member
שלום לך וברוך הבא,

מכוון שלצערנו משאבים כספיים אין לנו אנא פרט מה האישה זקוקה?? ככל שהרשימה תהיה מפורטת יותר כך יהיה לנו קל יותר לעזור. ברשותך, מכוון שהתחלת לטפל בה והבאת את המקרה , אתה תהיה איש הקשר ודרכך ינותבו התרומות אליה. אז מה שצריך לפני הכל רשימה מפורטת ככל האפשר.

משאז

New member
אינני יודע בדיוק....

אשמח להיות איש הקשר אך אינני יודע בדיוק, כשהבאנו לה את החבילה לחג היא שמחה מאוד, אך אין לי אפשרות לשאול אותה מה היא צריכה, משום שהיא תגיד לי בחיוך שהיא לא צריכה דבר, אף אחד לא אוהב לבקש עזרה! אם יש לכם איזו חבילה סטנדרטית לחגים זה יכול מאוד לעזור, או אם יש לכם עצה אחרת שתקדים את החגים.

jole

New member
אנחנו ממש עכשיו מתחילים את הההכנות

לראש השנה אז תהיה איתנו בקשר. שלח במסר פרטים שלך בכדי שנוכל לרשום ולהעביר אליך את המארז עבורה. אם יש באפשרותך, והצלחת ליצור קשר כל שהוא איתה אולי תוכל כן לבדוק אם יש משהו שנוכל לעזור לה,

למעלה