Pink Bubbles
New member
היי....
סתם הייתי חייבת לומר את זה למישהו: בתחילת הקיץ דיברתי עם חברה שלי אבישג, שאמא שלה יודעת הרבה דברים על החינוך לפני כולם. אז אבישג סיפרה לי שהולכת להפתח כיתה מיוחדת בשם כיתת מופת שבה ילמדו יותר מהר ויותר טוב. אה וגם לא יהיו מופרעים! זה נשמע לי ממש טוב ואבישג אמרה לי שרק נצטרך לעבור מבחן. אחרי זה סיפרה לי מאיה (חברה שלי ושל אבישג) שתהייה מכינה בחופש של 10 ימים חשבתי על זה המון ובסוף החלטתי ללכת. היה ערב פתיחה שסיפרו לילדים ולהורים הכל והייתי די מרוצה. בסוף הסתבר שאני אהייה בפריז בחצי מהמכינה... בקיצור הגעתי ל4-5 ימים אחרונים וכל יום השלמתי המון-המון-המון חומר! באנגלית הלך לי מצויין בפיזיקה וחשבון לא טוב... אבל הם אמרו לי שיש לי הזדמנות ללכת למכינה בבת-ים ונחשו מה? אמרתי כן.... בקיצור הולך לי טוב במכינה והיא נגמרת ביום שלישי (היום האחרון של החופש) אבל אולי לילדים של העיר שלי יגמרו קודם ביום שני... חוץ מזה שביום שני יש לי הכרות עם הכיתה שלי וכל הילדים מהעיר שלי לא לומדים ביום הזה. ועוד משהוים: * עשיתי גבות פעם ראשונה- כאב אבל אני אוהבת את התוצאה! * קניתי את החזייה הראשונה שלי
* קניתי המון בגדים: שני ג'ינסים שתי חצאיות גופייה וחולצות תלבושת *אה וניצלתי הנחה בסופר פארם וקניתי מלא צלליות וליפגלוס של ג'ייד במקום ב140 ב30 ש"ח!