היי

GuglyBu

New member
היי

יש לי שאלה בקשר למשחק קופסא של ווארקרפט (board game או משהו כזה) אני יכול לקבל עליו פרטים בבקשה? (לא מגיימר/פריק) ויש אותו מתורגם? הוא שווה קניה? תודה

ננסק

New member
יש, יש, זה פשוט לוקח קצת זמן ../images/Emo8.gif

(שיייש, האנשים של היום, בימינו היינו מחכים שמונים יום רק שעגלת הדואר תגיע, והאם הייתם שומעים תלונות מאיתנו? לא ולא!) המשחק אכן נקרא Warcraft: The Board Game פרטים על המשחק אפשר לקבל בשני המקומות הבאים: ביקורת באתר של "כוכבי כסף", המייבאת של המשחק לארץ ביקורת שכתבתי עליו עבור מגזין Vgames (הביקורת סגורה למנויים, אבל מקיפה למדי) המשחק לא תורגם לעברית, ואין כוונה לעשות זאת. האם הוא שווה קנייה? שאלה טובה, עם כל מני צדדים. האם אתה אוהב וורקראפט? כי המשחק די "מרגיש" כמו וורקראפט, וזה כיף. עם זאת, יש לו מכשלה או שתיים מבחינה אסטרטגית, ולעיתים ניתן לנצח בו במהלך בודד שמטה את הכף מיד על תחילת המשחק - לא מאוד אסטרטגי. יש משחקים רבים טובים יותר בשוק, מהז'אנר הזה, ואולי כדאי לך לקנות אחד מהם במקומו. אחרי הכל, זהו משחק יקר, ולמרות שהוא חביב, ועם ערך מוסף של וורקאפטיות, שווה לשקול אם זה שווה את המחיר. יש משחקים שבבירור שווים את המחיר.

GuglyBu

New member
אני ממש חולה על ווארקרפט

ובגלל זה זה המשחק הראשון שעלה לי אם אני ממש חולה על ווארקרפט הוא יהיה שווה את זה? וסליחה שקצת ניג'זתי, אני חבר בפורום משחקי מחשב ואני רגיל ששם עונים על כל שאלה/בקשה מקסימום אחרי שעה...

ננסק

New member
לדעתי הוא יהיה שווה את זה.

וכנראה שיהיה כדאי לך גם לשלם על World of Warcraft, כשהוא יצא.

GuglyBu

New member
ועוד משהו

כמה הוא עולה? אני יודע שבפריק הוא עולה 240 שקל אבל יכול להיות שפריק היא חנות זולה/יקרה (אני לא ממש מבין במחירים)

ננסק

New member
זה בערך המחיר

אפשר גם להזמין אותו ישירות מכוכבי כסף, דרך האתר שלהם (www.silverstars.co.il), אבל לדעתי זה יהיה כמעט אותו מחיר. זה משחק יקר יחסית, וזאת בגלל שיש בו הרבה חתיכות קטנות וצבעוניות.

למעלה