היי [=

13 u S t 3 D

New member
היי [=

אני קלר [נו אז מה שזה שם מוזר!!!!!!!!!!!!] ואני בת 14-15 [אני סנילית] אני מעריצה שרופה של באסטד.. שאני די בטוחה שאתם לא מכירים או לא אוהבים כי זה לא בלינק-סטייל... אבל זה לא קשור |= קיצר התחלתי לשמוע רק לפני חודש.. בינק וסימפל פלאן וגוד שארלוט וכל אלה..... ומאוווווווווווווווווווווווווד אהבתי!!!!.. אז זהו אני פה [= חחח

13 u S t 3 D

New member
עוד משו!...חחח

אני רוצה פורום לסימפל פלאןןן!!! אני ממש חולה עליהם!!.. אז איף פותחים פורום?......... ומכירים את בואולינג אוף סופ?

IVaLeRyI

New member
הייהיהיהיהייי!!!

מי טו חדשה!!! קלי מה המצב ילדה,משום מה אני פוגשת אותך בכל פורום אפשרי!!! חחח אני ולרי מבת ים בת 15[למרות שגם אני סנילית אני כן זוכרת בת כמה אני...מוזר...כן...אההמממ...] אם אתם שואלים מה אני שומעת- בלינק[כוובן,אם לא לא הייתי פה] סימפל פלאן...[קלר יא גנבת!! אני רוצה פורום סימפל יותר!] לינקין פארק גוד שארלוט [שתקי קלי!] סאם 41 RUFIO MXPX יילוקארד ועוד הרבה...אז...מה קורה אנשים???????? חחח התאבד לי אתמול הפאלאפון בלילה,קפץ לי מהידיים,נפל 4 קומות,ואפילו לא נשבר!!! פאקינג מוטורולה!!! חחח

Just TalTi

New member
פורום של סימפל פלאן?!

האאאא, זה יהיה חלום שמתגשם אם יהיה פורום של סימפל פלאן!!!!!

13 u S t 3 D

New member
אאאאא הלוואיי!

חודש הבא הם מופיעים עם אבריל באנגליה עוד חודשיים בעצם משו כזה חח קיצר באוקטובר! ואני יהיה שם!!!!![-8 דיודדדדדדדדדדד היר איי קקקקקאם

IVaLeRyI

New member
../images/Emo168.gif אמרת שאת לא תלכי!

חחח..או שהחלטת להכיר לסבתא שלך את פייר? וטלי אם את מעריצה אותם תחתמי בעצומה להביא אותם לארץ!! www.SPComeToIsrael.coo.co.il

Just TalTi

New member
גרמת לי לקנאות בך ../images/Emo3.gif

סתאאם, תהנייייי כיף לך כיף לך =]

13 u S t 3 D

New member
היית מתה באסטד סקאס

חחחח לאא החלטתי לקחת איתי מישו ללונדון!! וללכת איתו להופעה!! חכמה נכון?..חחח

Lee G1

New member
ברוכה הבאה!

והאמת בסטד לא כל כך גרועים....הם חביבים אני לא אוהבת אותם בעיקרון כי הם לא הסיגנון שלי ממש אבל יחסית לפופ הם בסדר!

למעלה