היי

DAN1EL

New member
היי

רציתי לדעת מתי מתוכנן לצאת האלבום החדש של אירוסמית' ואיזה פרטים ידועים לכם עליו.

AeroSlash

New member
הוא כבר יצא..

אם אתה מתכוון ל-Honkin' on Bobo אז הוא כבר יצא וכפי שאני יודעת לא מתוכנן שום אלבום חדש בקרוב...

DAN1EL

New member
אה, נחמד לשמוע :)

אני מתכוון לאלבום שאחרי "Just Push Play" (הוא האחרון, לא?). אז למה בעצם לא שומעים כלום על האלבום החדש? לא רדיו, לא קליפים, לא סינגלים, כלום?

AeroSlash

New member
אכן...

Honkin' on Bobo יצא אחרי JPP... יש קליפ לשיר אחד מהאלבום והוא לשיר מספר 4 Baby please don't go ולא כל כך פרסמו אותו... בכל מקרה, ברדיו השמיעו את BPDG פעם אחת אני חושבת.. ולא שומעים כלום על האלבום אני מניחה כי לא כל כך מעריכים את האלבום הזה, אל תשאל אותי למה כי אני לא מבינה, לדעתי זה אחלה אלבום..

AeroTom

New member
יש הרבה התעלמות בארץ ממנו כרגע...

כמובן שמוכרים אותו בארץ למרות שאין לו כמעט פרסום מאז שיצא פה ב-30 במרץ. בערוצי המוזיקה בארץ הוידאו-קליפ לא שודר וגם גלגל"צ מתעלמית לחלוטין מהם בעוד שהם עושים המון ספיישלים אחרים לאלבומים חסרי-כל של אמנים קטנטנים שאין להם אחוז אחד כישרון מהלהקה מבוסטון... הייתה רק ביקורת אחת וגם היא באינטרנט ולא בשום עיתון. אבל לנו לא אכפת כי יש לנו את האלבום וזה מה שחשוב... וממליצים בחום כמובן לרכוש אותו בחנויות המובחרות (דיסק סנטר בדיזינגוף סנטר?).

DAN1EL

New member
חבל שלא הלך להם איתו.

אז אם נהניתי מהאלבומים הקודמים של הלהקה, כדאי לקנות גם את זה לדעתך?

AeroTom

New member
כמובן! אלבום חובה למעריצים.

קאברים בשיטת אירו שהופכים את האלבום הזה למטעם נהדר לכל מעריץ. זה אלבום שהלהקה עשתה במיוחד בשביל עצמה ובשביל המעריצים,אומנם יש כאלה שאומרים שאלה שלא התחברו לאלבומי הישנים של הלהקה לא מאוד יתחברו ל-בובו אבל יש פה גם חלק שאוהבים יותר את האלבומים החדשים וגם את בובו... וכמובן שהוא שונה מאוד מאלבום הסטודיו האחרון-Just push play...

בינג

New member
רק שתדע לפני

שזה לא אלבום רוק... זה אלבום בלוז, ובלוז-רוק כזה...מקצבים של בלוז אבל, יש כאלה שלא אהבו...אני ממש אהבתי. זה אלבום קאוורים, שרק שיר מספר 8, The Grind נכתב\הולחן ע"י אירוסמית...(אני בטוח שאם אהבת אלבומים ישנים תאהב את זה...) בכל מקרה, אתה יכול לשמוע כמה קטעים מאמזון, ואז תחליט אם זה נחמד לך או לא
נשארו עוד 2 הופעות בארה"ב (אם אני לא טועה) ואז אירו עוברים ליפן ל-5 הופעות וסוגרים את הבאסטות לעכשיו...הם אומרים שיקחו שנה חופש ואז יעבדו על הפרויקט הבא

DAN1EL

New member
אוקיי, תודה. :)

אז לא יצאו להם בעתיד יותר סינגלים מהאלבום הזה?

AeroSlash

New member
הכוונה הייתה..

למה שבעצמך אמרת, הפרסומת שעשו, לא לכל השיר..

SaintJohn

New member
זה לא נחשב

זאת היתה פרסומת בגלגלצ לפרויקט "הדבר הבא", וברקע, ממש חלש, שמעו קטע (ועוד חתוך וערוך) מתוך בייבי.

למעלה