היי

היי

לא הייתי בפורום מליון שנה, והייתי בכלל בניק אחר, אבל לא לשם כך התכנסנו בהודעה זו. אני דורש הסבר למה אפי לא ראש כחול כפי שהיתה פעם, ועכשיו היא אדום דהוי. לא נראה לי בכלל. טוף, אחר כך. יש לי בעיה כאילו. אני טיפה נשי בהתנגות שלי, אני מודע לעובדה. זה לא משהו שאני שולט עליו, אבל זה מה שכולם אומרים. פולני מבית טוב. אני נראה אבל טוב, ובלי יותר מדי אוונטות, מתחילים איתי המון גברים, וזה נורא מחמיא לי. הבעיה היא, שזה ממש לא מושך אותי מבחינה מינית. כלומר, לא נגעל מזה, נהנה מזה לעתים, אבל זה לא ממש זה. הקטע הוא ש"חברים" שלי, ואני אומר חברים כי זאת סביבתי היחידה, מנסים לשכנע אותי לצאת כביכול מהקונכיה הזאת ושיהיה לי יותר קל בחיים. מנסים יעני בכח להוציא אותי מהארון, מה שנראה לי מגוחך. כל דבר הכי קטן שאני מעז לעשות, אוטומטית זורקים את זה על העדפתי המינית. הקטע הוא שאני כבר צוחק על זה מרוב יאוש, וסתם ישב איזה אחד איתנו באיזה בית קפה לפני כמה זמן, וצעקתי לו בשיא הפרחיות: איזה חתיך. אותי זה הצחיק. את החברים שלי זה שכנע סופית, עד כדי כך שהם משדכים לי גברים. השאלה מה אני עושה. מה, לעבור עיר ולשכוח מהחברים האלה? עם כל זה שאני לוקח את הדברים בציניות, זה כבר מתיש ונמאס. ואני לא יודע מה לעשות שירדו לי מהגב. אני אשמח לשמוע עצות.

resputin

New member
ממ.

ובכן, דבר ראשון שאתה יכול לעשות זה להפסיק לשתף פעולה ובכך "לשעשע" אותם או "לאמת" את מה שהם חושבים. הומור הומור, גם הומור אישי, אבל כשבשלב מסויים זה מתחיל להציק לך אתה צריך לדעת מתי Enough is enough. העצה הכי טובה שלי לך היא להתעלם, לומר בכנות שאין לך עיניין בגברים ואתה יודע שגם אם היה לך הם היו מקבלים אותך ככה שלמה לך להסתיר מהם ושמה לעשות, לא כל "אוחצ'ה" בהכרח הומו. שלא נדבר על לשדך לך גברים וכו'. כמובן שאם היו החיים קלים היית מוצא לך בחורה שהייתה לך לבת זוג וזה קצת באיזשהו שלב היה הורג להם את התהיות (או מנפח לך את הראש אם הם היו אומרים לך ש"אם אתה מעדיף לחיות חיי שקר תחיה אבל תדע לך שזה יאמלל אותך") ואפילו איפשהו גם טיפה להתרחק מהם זו אופציה, למרות שבעיניי זה חבל ומיותר. ממ, בהצלחה? :\

שמע, איש ../images/Emo20.gif

תמיד יהיו אנשים שיראו אותך אחרת מכפי שאתה רואה את עצמך. אני חושב שהאתגר שלך הוא להשלים עם זה, ולהבין שהשיפוטיות של החברים שלך מלמדת משהו עליהם ולא עליך. שלא לדבר על ההומופוביה הלטנטית שלהם. אינני מאמין במתן עצות, אבל אני יכול לספר לך מה עבד בשבילי. כן, גם לי אמרו פה ושם שיש בי קווים נשיים (ותאר לך, אמרו לי את זה נשים שהייתי איתן). מה שעבד בשבילי הוא יצירת קשרים חמים וקרובים עם גברים אחרים ודיבור פתוח על מה זו גבריות בשבילנו, מה כיף לנו בלהיות גברים, מה כיף לנו בלהיות בחברת גברים. כשהסביבה מקבלת אותך, בסוף גם אתה מקבל את עצמך.

למעלה