היי...

PreDirector

New member
2\1 דעה

טוב, את בחורה מאוד רגישה וחמימה ,נוטה להיות מאוד קרובה לאנשים ולדעת לדבר לליבם ,בתחום החברתי זה נראה שאת מתפקדת מאוד טוב וזה מאוד חשוב לך שהאנשים יחשבו רק טוב עליך למרות שבאיזשהו שלב ביחסים היותר קרובים את מפחדת וסוגרת את עצמך. בפן השכלי: מאוד ברורה למרות שאת אולי נוטה לדבר מהר(והרבה) ,יכולת טובה בראיית התמונה המלאה וקישור כל הפרטים הפנימיים. ודבר אחרון חביב: "נסחפות" ויכולת סבילות נמוכה לפיתוי ניכרת אצלך ולמרות שאולי יש לך תדמית של ילדה טובה לא דרוש הרבה בכדי לגרור אותך ל"מעשים רעים
" {הכותב אינו גרפולוג מוסמך, אם דבריו לא נראים לך, פשוט תירי בו!}

PreDirector

New member
רעים:

מעדיפה "להקטין ראש". קצת סולדת מדברים שלא לטעמה ונמנעת מלהתעמת איתם. נהנתנית. לעיתים מרוכזת בעצמך יותר מידי. מבצעת הכללות על אחרים(ועל החיים בכלל) בלי שום ביסוס ברור,מוחשי או עובדתי (זה הבנתי יותר לפי מה שכתבת, אני מתכוון לתוכן לא לכתב) וחוץ מזה את כתבת "דברים" משמע את חושבת שיש כמה ולא אחד! אגב: נכון שאם הדברים הרעים יותר קשה להסכים(למרות שיתכנו כנכונים)?

נ ע מ ה א

New member
../images/Emo7.gif

האמת היא שכן, אני לפעמים באמת מאוד מרוכזת בעצמי... ונמנעת מלהתעמת עם דברים שאני לא אוהבת.... לגביי ההכללות לא ממש הבנתי- אני נוטה הרבה פעמים להכנס להיסטריות ופראנויות ללא כל בסיס נראה לעין, לזה התכוונת?וכשכתבתי "דברים" לא התכוונתי ל"כ הרבה... :)

nili6

New member
קצת

באופ הכי כללי שיש שורות יורדות, - (את נתונה בדכאון כלשהוא?) שוליים ימניים שהולכים ונהיים צרים (מופנמות?) איזור אמצעי מפותח בלי הפרשי אורך מסתפקת במה שיש, לא שואפת ליותר מדיי עסוקה בעצמך, צורך רב בהערכה , תובענות, תחושה של מגיע לי, קיפוחים בעבר ותיסכולים אמיתית, תלות במשפחה האם מתאים?

נ ע מ ה א

New member
אז ככה....

קודם כל, תודה... הדברים די נכונים חוץ מזה שאני לא שואפת ליותר מדי, אני דווקא די שאפתנית.... מסתפקת במה שיש? לא ממש... בכל מה שנוגע לדכאון, זה פחות או יותר נכון- זה קשור לחיי הרגש.... יש איזושהי בעיה שלא עוזבת אותי כבר הרבה הרבה זמן.... אפשר לראות משהו בנוגע לזה? לחיי האהבה?

nili6

New member
אז ככה

טוב אני אנסה להיות יותר ספציפית הכוונה יותר לשאיפות בתחום האינטלקטאולי, הרוחני, לא נראה ככ שיש אוליי אני טועה יוזמה, פתיחות, חדשנות? הערכה עצמית סובייקטיבית, לא ריאלית, רציתי להוסיף.

נ ע מ ה א

New member
../images/Emo9.gif דווקא....

השאיפות שלי הן בעיקר אינטלקטואליות, גם במובן הרוחני אני לא מתלוננת... בכל מה שקשור לאהבה נדמה שהשאיפות שלי הן לא מי יודע מה מכיוון שאני כרוכה כבר הרבה מאוד זמן אחריי מישהו שפשוט לא שווה את היחס של כל מישהי שמכבדת את עצמה.... כאן נראה שאני מעריכה את עצמי מעט מדי...

קרן, יש לעברי לידר שיר בשם "כנפיים"

יכול להיות שהוא הושפע מה: אניאגרם? מה זה כל הכנפיים האלה מימין ומשמאל, לרגע חשבתי שאני בקורס טייס ומתרגל פעם כנף ימין ופעם שמאל.

למעלה