היי.

רק גל

New member
היי.

מצטערת שאני פותחת הודעה חדשה. אבל רציתי לשאול את הנוער שקורא ולפעמים כותב פה אם יש מישהו שיוצא לקייטנה של האגודה בחודש יולי? למחזור של הבוגרים. תודה בכל מקרה ושבת שלום לכולם!

רק גל

New member
עוד משהו אחד...בקשר לגיוס בצה"ל

פעם היה שרשור על גיוס לצה"ל מה התהליך ועוד ועוד שאלות.לפני בערך חודש אולי יותר היה כנס מתגייסים וסיכמו שם את הדברים ושלחו למשתתפים אז רק רציתי לשתף אתכם במה שהיה ,אתם רוצים אתם מוזמנים לקרוא. קריאה מהנה :)

evgeniy2

New member
סליחה...אבל

על מה רשום שם ?? אני לא אוהב כל כך לקרוא

רק גל

New member
חח זה בסדר :)

זה על כל התהליך של הגיוס,מה עושים,מה קורה ועוד ועוד ועוד...כשיהיה לך זמן אני חושבת שזה שווה קריאה....

רק גל

New member
סבבה

אולי אני אפילו יכיר אנשים לפני שאני יגיע... אני רק חושבת על הנסיעה,מאילת עד לשם \:

i l a n n a

New member
רציתי להדריך בקייטנה ו...

בגלל שאני "צעירה" בסכרת לא התקבלתי... אין לי נסיון בעבודה עם סוכרתיים ולכן הנסייון שלי בעבודה עם ילדים לא עזר... חבל!!!! תהנו בקייטנה. גל- אני הייתי בכנס מתנדבים ולא קבלתי עדיין את העלון... לא נורא... רציתי לפרסם את זה כאן...

רק גל

New member
את יוצאת לקייטנה?

אני קיבלתי את הסיכום רק לפני יומיים משהו כזה ,תחכי כמה ימים אני מאמינה שגם את תקבלי....

newKiticat

New member
לצערי אני פיספסתי בדיוק

את הקייטנות. משהו שדווקא אני מרגישה שהייתי רוצה לנצל. הקיץ שבו אובחנתי היה הקיץ האחרון שמבחינת האגודה יכלתי לצאת לקייטנה... באסה.

למעלה