היי!!!

white warrior

New member
היי!!!

שלום כולם.... אני בר,חובב מושבע של האקס פייל,אך די חדש בתחום,ז"א,אני לא יודע הרבה על ההיסטוריה של הסדרה,אך שמעתי על סרטים,סילוק מאלדר,דברים כאלו,אז בבקשה,מידע כללי... אבל בהחלט חובב תורת הנסתר,עוסק קצת במאגיה,ובעיקר:עוקב אחרי כל פרק ששודר אי פעם בaxn...(לפחות זה...) אבל בבקשה,לשתף קצת במידע כללי... בתודה,בר....

hrgo

New member
תגיד "מידע כללי". מה אתה רוצה לדעת

בדיוק?

1Shir

New member
מה השם של הפרק המגניב שהיה היום

בסטאר? מולדר וסקאלי נתקעים בסערת הוריקן בבניין דירות שעליו השתלט יצור מימי רצחני... ואם אני כבר כאן, על סמך הפרק "מלאך נופל" שראיתי היום, מה בעצם האינטרס של גרון עמוק? להשאיר את מולדר תחת שליטה, כמו שהוא אמר היום, או שזה רק תירוץ, והוא בעצם משתמש במולדר כדי ללכת נגד עצמו וקבוצת האנשים שאיתו? או שמא זה שניהם?... והסיבה שהפורום שקט לאחרונה זה בגלל תחילת המבחנים? כי מבחינתי התשובה היא כן!

orityemini

New member
קוראים לפרק "מים רעים"

"אגווה מאלה" מהעונה השישית, ואני אכן שומרת על פרופיל נמוך מאז תקופת המבחנים, ועכשיו אני צריכה לרוץ לאוניברסיטה! ביי!

Agua Mala../images/Emo58.gif

לא ממש הבנתי מה הלך שם, אולי מישהו מוכן להסביר לי? היצורים היו מורכבים ממים (יכלו להפוך צורה למים) אבל מצד שני מים הרגו אותם? או שזה לא הגיוני או שלא הבנתי את זה נכון. קצת עזרה בבקשה.

1Shir

New member
סורי, יכולת הריכוז שלי בפרקים בסטאר

היא לא גבוהה...

eve6

New member
לפי מה שזכור לי

(ובקושי זכור לי) היה שם משהו עם מי ים מלוחים לעומת מים מתוקים... אם אני אמצא יותר אינפורמציה אני אפרסם.

Ice Age

New member
The forum is quiet because

I'm in Ireland now and I'm not writing anything for a long time... Cheers, Mates.

למעלה