היי מישהו יודע על זה משהו? מתי זה? איפה זה? אשמח אם תשתפו ...
ש שלמונזה New member 3/6/04 #2 בדיוק כמו שרשום שם ../images/Emo168.gif הפרטים לא ידועים! מחר ב- 10 ב- 102FM יודיעו הכל
מ ממנטו לנצח New member 3/6/04 #3 יווווו איזה כייייייףףף!!!!(( הופעההההההה-גדוללהההההה- בחינם!! משינה האלה חמודים....
ש שירן מאיר New member 4/6/04 #6 ירמי קפלן../images/Emo25.gif רק רציתי לשאול אם את יודעת משהו על ההופעה של ירמי קפלן ביום שישי ה-11/7????????????
ירמי קפלן../images/Emo25.gif רק רציתי לשאול אם את יודעת משהו על ההופעה של ירמי קפלן ביום שישי ה-11/7????????????
T The Juck New member 3/6/04 #4 ../images/Emo19.gifמצטרף לבקשה..ו..... מי שידע פרטים על המופע בבקשה בבקשה לעדכן אותנו...כי זה מחר ואין הרבה זמן :/
../images/Emo19.gifמצטרף לבקשה..ו..... מי שידע פרטים על המופע בבקשה בבקשה לעדכן אותנו...כי זה מחר ואין הרבה זמן :/
פ פלוגת השמחה New member 4/6/04 #5 כנסווווווווווווווווווווווווווו http://mymusic.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=202&id=551897 אני מקווה שזה נכוןןןןןן אבל סביר להניח שכן!!!!!!
כנסווווווווווווווווווווווווווו http://mymusic.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=202&id=551897 אני מקווה שזה נכוןןןןןן אבל סביר להניח שכן!!!!!!
ה הצלוי New member 4/6/04 #9 מבאס שמגלים על זה יום לפני... לא היה שום סיכוי שבעולם שהייתי מצליח להגיע לשם.. שמעתי על זה רק עכשיו
ר רומי הראשונה New member 4/6/04 #11 אני עברתי שם ממש בהתחלה ממה שראיתי לא היו שם יותר מדי אנשים או יותר מדי שמח, זה היה ב-1 בצוהרים! ממש חבל...
אני עברתי שם ממש בהתחלה ממה שראיתי לא היו שם יותר מדי אנשים או יותר מדי שמח, זה היה ב-1 בצוהרים! ממש חבל...
ר רומי הראשונה New member 5/6/04 #14 לא כל כך נראה לי... קיבלתי מין פלאייר כזה היום "משינה LIVE בהופעה על הגג! הופעה היסטורית,חופשית וחד פעמית היום,יום שישי,4.6.04,בשעה 13:00 במתחם חניון הארבעה,תל אביב. תבואו טבעי" וב אחד ורבע עברתי שם, לא היו יותר מדי אנשים
לא כל כך נראה לי... קיבלתי מין פלאייר כזה היום "משינה LIVE בהופעה על הגג! הופעה היסטורית,חופשית וחד פעמית היום,יום שישי,4.6.04,בשעה 13:00 במתחם חניון הארבעה,תל אביב. תבואו טבעי" וב אחד ורבע עברתי שם, לא היו יותר מדי אנשים
ל לא משוררת New member 5/6/04 #13 הם צריכים להגיד יומיים לפני לפחות בשביל שאנשים יוכלו להתארגן ולהגיע... לא כולם גרים במרכז ויום שישי בצהריים זה באמת שעה קצת לא מתאימה
הם צריכים להגיד יומיים לפני לפחות בשביל שאנשים יוכלו להתארגן ולהגיע... לא כולם גרים במרכז ויום שישי בצהריים זה באמת שעה קצת לא מתאימה