היי ... :)

זהר15

New member
היי ... :)

שלום לכל אוהבי המוזיקה הטובה בכלל ומוניקה סקס בפרט... אני חדשה פה וזה לא אמור לעניין אף אחד אבל שיהיה... רק רציתי לומר משהו שכל מי שפה בוודאי יודע... פיטר רוט הוא אחד האנשים הכי מוכשרים בארץ! מנגן גם בתופים גם בבס גם חשמלית וגם קלידים... כל הכבוד לו..! נ.ב מזל טוב ליהלי שמתחתן...

זהר15

New member
היי לא משוררת ...

אהבתי את החתימה שלך ... בדיחות תחת חח .. דבר כ"כ נחמד הא..? אממ... מה יש בעצם לומר... אני בת 15 קוראים לי זהר את זה הבנת..אני מת"א בעיקרון אבל אני כרגע בשנתיים האחרונות בגבול כזה בין ת"א לר"ג המסריחה... אני שומעת מוזיקה 60% מהזמן ובשאר מנגנת על גיטרה או על תופים או על פסנתר. אני שומעת בעיקר רוק פרוגרסיב ... ורוק קלאסי ומלודי וישראלי ומוניקה סקס אני שומעת הרבה גם...אני צימחונית אדוקה כבר 8 שנים , לא מעשנת , לא מחששת , ויוצאת כנגד כל הפרחות והערסים והפוזות שיש לכל האנשים ו...זהו בערך ... מה איתך יש לך משו מעניין לומר ?

זהר15

New member
תאמין או לא....

אני כבר מכירה את האתר טוב מאוד... אקורדים וכאלה...סבבה לך...יחי כוח מייסדי האתר...

T S F1

New member
ברוך הבא...

גם אני די חדשה פה.. טוב.. לא כלכך אבל אניבקושי כותבת עכשיו בגלל הבגרויות.. S: אגב.. אני טל.. :) וגם אני שונאת פרחות ערסים ופקצות!!!

שיואו בואו נהיה מאגניבים

ששונאים ערסים פרחות ופקצות! בחייכם...... וTSF1 זה שום דבר אישי נגדך אבל זה פשוט נמאס..

זהר15

New member
אכן כן...

מה אף אחד לא יודע ? מוזרר... הוא מתחתן עם מישהי ששכחתי את שמה אבל היא שחקנית והיא ניראית נועזת..חח.. בקיצור עיסקה טובה אני חושבת... שיהיה להם מזל טוב

למעלה