היי

lavlove

New member
היי

היום בערב אני נוסע לטורקיה - לאירויזיון
. אני לא אהיה פעיל, והלוואי שישראל תנצח. אוהב את כולכם מאוד!!! לביא מלמן - ישראל

לביא שתהיה../images/Emo160.gif טיסה נעימה נשמה

קודם כל טיסה נעימה. תראה איזה כיף לך שמפנקים אותך. אני מניחה שאתה טס עם ההורים. תעשו חיים תשמור על עצמיך , ותצלם תביא לנו תמונות לראות. מחזיקה ידיים מאוד מאוד לישראל, שתקח שוב את הנצחון זה זה פשוט מגיע לנו אנחנו מדינה נפלאה למרות כל הקשיים והבעיות. שיהיה לך הכי כיף והכי נעים לביא. ד"ש חם להורים.

קצת באיחור, מאחלת טיסה מהנה

בטח תקראו את זה כשתחזרו, אני מצטרפת למברכים, תעשו חיים ותביאו את המקום הראשון והשנה בטוח אני אשב לראות את האירוויזיון, אני אחפש את לביא בקהל. תהנו מכל רגע ומחכים לכם פה. אלונה דני והילדודס.

איזה כייף!!../images/Emo6.gif

אני מאחלת לך שתהנה וטיסה נעימה
הלוואי שננצח, ואם לא, אז שנזכה לפחות במקום מכובד
פלפלת

שביק

New member
לביא היקר, טיסה נעימה../images/Emo160.gif

|ו-
ותעשו חיים וד"ש למשפחה. אני שמחה בשבילכם על הנסיעה

הלנה

New member
ללביא ומשה../images/Emo140.gif

טיסה נעימה וביקור נעים בטורקיה. אם אוהדים שכאלה יש לנו סיכוי!!

o g

New member
נסיעה טובה למשפחת מלמן ../images/Emo42.gif

דוד דאור שים-
לביא בעיקבותך
עוד מספר שנים כולנו נוסעים ללוות ולעודד את לביא כשהוא יופיע על במות העולם וניזכר איך התרגשנו בהופעת הבכורה שלו ברעננה סעו וחזרו בשלום ובהצלחה לדוד דאור בארוויזיון אורית

mazy

New member
טיסה נעימה../images/Emo160.gif

שיהיה לכם טיול נעים ובילוי נעים
עשו חיים וחיזרו אלינו עם כוחות מחודשים.

lavlove

New member
Hello everyone.

first of all i am sorry that i am writing in english. now i am in the air-port.i would like to thank you all about the greetings.i am waiting to the plane, if some can translate it for those who cant read english love lavi melman - israel air-port

תרגום - אני מנסה../images/Emo22.gif

נושא: שלום לכולם. דבר ראשון אני מצטער שאני כותב באנגלית. כרגע אני בנמל התעופה,רוצה להודות לכולכם על האיחולים(ברכות). אני מחכה למטוס, ואם מישהו מוכן לתרגם עבור אלו שאינם יכולים לקרוא אנגלית - אוהב לביא מלמן- נמל תעופה ישראל.

lavlove

New member
Hello everyone!!

How are you? now I am in Istanbul. we are very dissapointed that Israel didn't enter to the final. anyway, The show was excellent!! we had a wonderfull time. now I am in the grand bazaar in Istanbul. Tiki, thank you for the translation. can someone translate this massage? Love you all - Lavi Melman -
- (and my father to). bye

הלנה

New member
לביא איזה יופי של אנגלית!

חיפשתי אתמול בקהל, איזה חבל שהפסדנו, אתם נשארים בכל זאת לגמר? העיקר שתעשו חיים, יש הרבה מה לעשות באיסטנבול, חוץ מאירוויזון. ד"ש לאבא להלן התרגום: מה שלומכם? אני עכשיו באיסטנבול. אנחנו מאד מאוכזבים שישראל לא נכנסה לגמר. בכל מקרה. ההופעה היתה מצויינת!!! היה לנו נפלא. עכשיו אני בבאזר הגדול באיסטנבול. תיקי, תודה על התרגום. האם מישהו יכול לתרגם את ההודעה הזאת? אוהב את כולכם - לביא מלמן (ואבא שלי גם). ביי

למעלה