היי

כרמית מ

New member
מתי זה לפני כמה וכמה שנים?

ולמה בני האדם היו מיואשים וחסרי תקווה? לאיזו תקופה את מתייחסת? מקורות המאגיה הם בדתות עתיקות וממקורות דווקא חיוביים של אלוהות.

תיראי אני מישהי שמאמינה מאוד

באלוהים ובמיסטקה יחדיו לומרות שלפני כמה וכמה שנים אין לי בדיוק זמן מוגדר היו המון אנשים מיואשים ממחלות שהיו ודברים רעים שקרוא ולאט לאט, הדת התפתחה .... זאת הדעה שלי לפי מה שלמדתי אני...

כרמית מ

New member
אני לא מפקפקת במה שאת מאמינה

אני רק שואלת לאיזו תקופה את מתייחסת כדי להבין. אני תמיד מחפשת מידע חדש וגישות שונות - אז מעניין אותי לדעת את המקור של מה שאת אומרת. לכן אני שואלת איפה למדת/קראת/הבנת שככה זה היה ומתי זה היה.

לא אמרתי שאת מפקפקת ...

אמרתי שאני מאמינה מאוד באלוהים בכוונה שתביני שהמקורות הגיעו מדברי תורה שעברתי עליהם בריפרוף ולכן יש המון סיכוים שלא כל מה שאמרתי נכון אבל עם תיקראי את הספר העולם בתוך הנשמה הוא יסביר לך הכל במדיוק... שלך מכשפה אמיתית

כרמית מ

New member
העולם בתוך הנשמה ?

מי כתב? בעברית? באנגלית? רק אומרים לי ספר וכבר האוזניים קופצות לי ;-)

חחח אני יבדוק לך זה פשוט עכשיו

נימצא איצל המורה שלי (חברה שלי) נתתי לה את הספר היא גם מתענינת ועוסקת בנושא....

dopey_wizard

New member
זה תלוי בהרבה מאוד דברים

זה תלוי קודם כול האים הכישוף בכלל אמיתי אבל זה גם תלוי עם אתה עושה את זה סתם בלי סיבה וגם עם אתה עושה הרבה כישופים רק כדי להחלית עם תאמין או לא אז זה לא יעבוד .. קודם כול הכישוף צריך להיות טוב וגם אתה צריכה סיבה טובה לזמן את הכוחות האלה ואתה צריך להאמין ככול שאפשר יותר בכישוף אבל אולי הכישופים שלך הצליחו רק עדיין לא התחילו לפעול ... חכה בסבלנות אני למשל פעם עשיתי כישוף והוא פעל רק אחרי 1 וחצי... זה תלוי גם מתי עשית את הכישוף ובאיזה חומר השתמשת ובעוד מליון דברים כדי שזה יצליח הכול צריך להיות מושלם תאמין לי זה עובד... דוד

טוב בזה אני לא מסכימה איתך כי לי...

עצמי יש המון טעויות כתיב ואין לי כל כך הרבה מה לעשות בנושא... סורי.. שלך מכשפה אמיתית

nepthys

New member
תראי,

את יכולה לעבור על הטקסטים לפני שאת עובדת איתם ב-word, יש לו תיקון שגיאות כתיב אוטומטי, אבל אני לא מאמינה שזה עניין של שגיאות כתיב מכיוון שלדעתי (וכבר אמרתי את זה, רק בעניין אחר) רק הכוונה משנה, ולכן אם את מתכוונת למסר כלשהו, ואת רושמת אותו, גם אם את כותבת בצורה הכי לא מובנת בעולם, או בשפה שאת עצמך המצאת, זה לא חשוב כל עוד את העברת לנייר את המסר והטענת אותו על ידי כתיבה באנרגיות שלך... אבל נדמה לי שזו הייתה בדיחה מבחינתו, לא חושבת שמישהו באמת יחשוב שמה שמונע ממנו להצליח בכישוף זו שגיאת כתיב..

פומפיוס

New member
זו ממש לא בדיחה

טעויות, בכלל, הן גורם מספר אחד לאי הצלחת כישוף או לגרימת נזק. איך הכשוף יכול להצליח אם האנרגיה לא מכוונת באופן נכון. כולנו יודעים שלכל אות יש את האנרגיה שלה. וסתירה בין אות לבין כוונת הכישוף מבטלת את הכישוף או שיוצרת משמעויות שונות. החפפניקיות שמתחילה בכתיב שגוי עלולה לסכן את החובבן או את סביבתו. הכוונה בעיקר למי שעוסק בקמיעות ולחשים (שזה התחום שלי).אז בבקשה להתייחס ברצינות להערות. ומי שלא בטוח איך מאייתים באופן נכון שלא יעסוק בלחשים.

nepthys

New member
אחרי ההופעה של כל מיני אנשים

שסיפרו לנו כל מיני סיפורים נחמדים על מדיטציות ותפוחי אדמה, בקשר להערה ההיא לא הייתי בטוחה, ומצטערת אם זה היה נראה כאילו זלזלתי בך. תראה, זה תלוי באיזה סוג של כיוון אנרגיה אתה משתמש, אצלי כתיבה של המטרה שלי היא דרך להתמקד בה, והמילים והנייר הם רק כלי לריכוז, ולכן אם יש לי שגיאות זה לא משנה כל עוד זה עזר לי להתרכז במטרה, אבל גם אם אני משתמשת בקמע (ואני הולכת לפי שום מסורת כלשהי), אני חושבת שהנייר סופג את המטרה שלי על ידי הוצאת האנרגיה שלי עליו, והוא הופך להיות מיוחד מבחינתי ולכן מיוחד בכללית.. הרעיונות שלי לגבי דברים כאלו מאוד שונים כי אני הולכת יותר בכיוון של השפעה של כישוף באופן פסיכולוגי, בעיני כישוף זו מדיטציה מכוונת מאוד להתקדמות עצמית, ואת הרעיון שהיא ``משנה מציאות`` אני לוקחת רק כניסוי לבדיקה ולא באמונה של ממש ביכולת של זה. כלומר, קמע מבחינתי זה דבר שהוא מיוחד נפשית לי, ולכן הוא משפיע עלי כאשר הוא איתי. לכן, בעיני שום דבר לא משנה חוץ מכוונת האדם והאנרגיה (ההתרכזות) שהוא השקיע בה. ושוב, מצטערת שהעלבתי אותך...

תלוי איזה טעויות....

אם זאת טעות שאפשר לקרוא אותה ולא תשנה לך את המילה מחם לקר אז זה שום דבר אבל במיקרה וזה משנה לך עולמות אז זה רק משנה שלך מכשפה אמיתית

כישוף ...

החוק הראשון בשביל שהכישוף יעבוד הוא שתרצה שהוא יעבוד אבל שממש תרצה מכל הלב ברגע שאתה מזלזל בזה אבל ממש מזלזל (וזילזלת לא פעם ולא פעמים) אז זה לא יעבוד שלך מכשפה אמיתית

black witch

New member
את צודקת

לדעתי את צודקת במאה אחוז הרבה אנשים לא מבינים את מהות הכישוף והם מזלזלים בכך. לדעתי הם צריכים לקרוא על כך מעט לפני שבאמת יתעסקו עם כישוף ויחשבו עליו בתור דרך חיים

אני ממליצה ..

לבקר באתר betty.up.co.il יש שמה עכשיו שני פורומים מאוד מומלצים לכל אלה שרוצים להבין....

ספרים

משהו יכול לתת לי רשימה של סרים שקשורת למאגיות נ.ב!!!!! ספרים בעברית!!!!!

black witch

New member
אתה יכול לעזור לי ?

אם הצלחת להשיג רשימה של ספרים של מאגיה, אתה יכול לעזור לי ולשלוח לי אותה גם כי גם אני מחפש ספרים רציניים של מאגיה

למעלה