היי!

keren007

New member
היי!

אף פעם לא כתבתי בפורום הזה, זה לא אומר שלא עיינתי בו פה ושם אבל בכל מקרה, מאחר שאני מתעניינת מאוד באסטרולוגיה, נראה לי שאני ארשום פה לעיתים יותר קרובות. יש לי כמה שאלות אלייך, אבל כרגע אני לי הרבה זמן.... אז אני אשאל רק שאלה אחת: אחותי הקטנה, נולדה ב- 20.1.93, כל הורוסקופ שאני מעיינת בו אומר לי משהו אחר, ולא ברור לי אם היא מזל גדי או דלי... חשבתי אולי היא חצי מזה וחצי מזה, או שיש איזה אפיון שונה לילדים שנולדו על הגבול, אני לא יודעת.... אודה לך מאוד אם תחזיר לי תשובה! טוב, קצת לא נעים.... אז אני אציג את עצמי: קוראים לי קרן ואני בת 13, נולדתי בתאריך- 11.12.87, מזל קשת ו.... זה מה שיש לי בעצם לספר על עצמי לעכשיו! אני אשמח להכיר גם את האחרים שכותבים פה בפורום... קרן

epitaph

New member
שלום קרן :)

בקשר לאחותך צריך לדעת את שעת הלידה ואת מקום הלידה בשביל שיהיה אפשר לומר אם אחותך היא גדי או דלי. וקצת על עצמי אני בן 17 מזל עקרב (14.11.83) -עדי- :cool:

keren007

New member
היי עדי! :cool:

שמחה להכיר אותך............ אבל מה קשור בית החולים לאיזה מזל היא?

epitaph

New member
לא הבית חולים... :cool:

אלא מקום הלידה ושעת הלידה. אני יודע זאת בגלל ששאלתי את יאיר את אותה שאלה לגבי ידידה שלי (רק שאצלה זה היה בין קשת לגדי) ובמקרה שהמזל הוא גבולי נדרשים עוד פרטים חוץ מהיום הולדת בשביל לדעת מהו מזל השמש :) -עדי-

epitaph

New member
לא הבהרתי את עצמי

במקום לידה התכוונתי לעיר שבה אחותך נולדה ולא לבית חולים בה היא נולדה

אורן ג

New member
היי קרן

אם אחותך נולדה בישראל (חישבתי את ת``א) אז הגבול הוא 3:24 לפנות בוקר, אם היא נולדה לפני אז היא מזל גדי, אם אחרי היא מזל דלי. החישוב הוא לגבי מדינת ישראל, אם היא נולדה במדינה אחרת אז תכתבי את העיר שבה היא נולדה. אושר ואהבה לך ולאחותך H-( אורן

שלום קרן 007, WHAZZZZUP??

כאן שבתאי 008 (או רק שבי ;-))... נו? איך מתרשמת הסוכנת (007) מהפורום? קודם כל, אני רואה שכבר ענו לך באיזה מזל אחותך, אבל ברצוני להבהיר משהו בהזדמנות זו, אוקי? כשאת אומרת שאחותך מזל כזה וכזה, את מתכוונת שהשמש נמצאת במזל הזה... בדיוק כמו ששאר הכוכבים גם הם מפוזרים במזלות השונים. וכך, כל מזל מחולק לשלושים מעלות, וכל מעלה יש בה 60 דקות (דקות המעלה.. לא קשור לדקות של שעון). רוצה לומר - השמש יכולה להיות רק במזל אחד, ואין כזה דבר ``יש לה משני המזלות``... ואני אשתמש בדוגמא שיאיר תמיד נותן - גם מטולה, שנמצאת ממש ממש על הגבול שייכת לישראל בלבד.. לא משנה שהיא על הגבול! כך גם השמש יושבת תמיד על מזל אחד - אין כזה דבר שתשב על שני מזלות. ולפעמים דקה אחת עושה את כל ההבדל - אותה דקה בה השמש עוברת ממזל אחד למשנהו. כפיש? מקווה שעשיתי לך קצת סדר בהבנת הדברים... תודה שטסת תפוז, שבי :cool:

keren007

New member
שלום לשניכם! :)

נחמד להכיר את שניכם... תודה על המידע! לא ידעתי את זה, האמת, אני מאמינה באסטרולוגיה למרות שכל מה שכתוב במדורי האסטרולוגיה ולא משנה באיזה עיתון... ממש לא מתקרב למה שקורה אצלי... אז אחותי לפי מה שאני יודעת נולדה אחרי 3 לפנות בוקר, והיא נולדה פה בישראל בבת ים, אז אני מבינה שהיא דלי, נכון? תגידו מה התאריך לידה שלכם? (אני לא יכולה, כל מי שאני פוגשת אני חייבת לשאול מה התאריך לידה שלו.... זה מכה...) ביי בינתיים! קרן B-)

שוב שלום ;-)

אני נולדתי ב- 27 למאי 1984, למה זה כל כך חשוב לך?! בכל אופן - זה הופך אותי לתאומים. ואם זה ממש מעניין אותך.. אומרים שילידי ה- 27 (בכל חודש) מערבבים אומץ, כוח וקורטוב קסם. 27 מבטיח סמכות ושלטון. הוא מביא גמול שבא מעבודה יצרנית, אינטילקט ודימיון. 27 הוא מספר של גמול קרמי, לו אנשיו ראויים הודות ליותר מגלגול אחד בעבר :) תבואי לבקר :) שבי... אלא מי?

epitaph

New member
שבי... :)

ומה אומרים על אלה שנולדו ב14 בכול חודש?:) -עדי- :)

ה-14 לחודש.... כל חודש :)

קלף הטארוט שזכה במספר 14 הוא ``איזון``, וכשמו כן הוא - האיזון שבטבע - השלמות. זהו מספר מאוד רוחני, ויש אומרים שמי שמספרם 14 נועדו להיות הילרים, או בכלל לפתח את הרוחניות ולעסוק ברפואה אלטרנטיבית. אין ספק שזהו מספר של ניגודים והפכים (המספר 14 מסתכם ל-5, שליט מרקורי, ועל כן פנים רבות לו). הוא היין והיאנג - החיובי והשלילי.. הוא המספר שמאחד בין הכל. השלמות... הרי כבר דיברנו על זה שאין טוב ורע - האם אחד! מספר זה מציע לבעליו לפתח מודעות לאמת המוצעת בדת ופילוסופיה. כמובן שאין הדבר אומר שאתה חייב לקבל כל דבר ללא ביקורת - אבל אם תנסה זאת תתפלא כמה סיפוק תתמלא... כי לזה נועדת, לחבר בין הדברים שאתה מכיר, לדברי הזולת.. נסה למצוא את האיחוד לפני שתחליט על סתירה (סיפורי בריאת העולם מוכרים לך ;-)). אכן מספר קדוש הוא זה, ובגימטריה=יד, אותה יד של אלוקים המלטפת מחד גיסא, ומרביצה (ביד חזקה ובזרוע נטוייה) מאידך גיסא. לינדה גודמן מתייחסת למספר זה יותר כמסמל תנועה ואתגר (הרי ככלות הכל הוא מסתכם ב-5, לא?). היא רואה בו כמספר של תקשורת מגנטית עם הציבור באמצעות כתיבה, הוצאה לאור... ובעצם כל אמצעי התקשורת. כמובן ששינוי הוא הסוד להצלחה - ודווקא שינויים תכופים בקריירה יביאו להגשמה עצמית. כמובן שבגלל השפעת מרקורי הכל זמני - מה שקורה היום.. הוא כבר ההיסטוריה! והרווחים זמניים בדיוק כמו ההפסדים. שני טיפים מאת לינדה לילידי המצב: (1) היזהרו מאיתני הטבע... שמשום מה ``נמשכים`` לבני המספר הזה (זו רק אזהרה - אין פה הבטחה לשום דבר!) (2) סמוך על האינטואיציה, הקול הפנימי שלך, טעות לסמוך על אחרים! מכיוון שלינדה גודמן עדיין רואה אותו כ-``5``, היא גורסת שזהו מספר ש``טוב לעסקים`` והצלחות בספקולציה. שוב, עצה שגויה מאחרים או עודף ביטחון עצמי יביאו לסכנה של איבוד הכסף... עכשיו הכל ברור? -שבי-

epitaph

New member
נחמד לדעת B-)

לא ידעתי שאתה בקטע של טארוט ואיפה לינדה גוטמן כתבה את זה? לפי מה שיצא לי לקרוא ``סימני שמש`` זה ספר מעניין ומסופר בצורה יפה אבל בינתיים ממה שקראתי היא לא חידשה לי הרבה היא פשוט סיכמה את מה שכבר ידעתי מכמה מקורות שונים (בינתיים יצא לי לקרוא רק על המזל שלי ועל עוד שתי מזלות של חברים שלי) -עדי-:)

לינדה גודמן

ובכן.. כדי למצוא איפה לינדה גודמן כותבת את זה תצטרך לעבור לספר השני שלה: סימני כוכבים - שם היא מתעסקת בנומרולוגיה... וכן, גם טארוט הם ``בקטע`` שלי... מה לעשות... זה בא עם המזל (שידו בכל, ויד כל בו) :) ולגבי סימני שמש - זה נכון שהיא לא מחדשת שום דבר - אבל היא כותבת בצורה כל כך מעניינת ומצחיקה, שהיא עוזרת לך להזדהות ולהבין כל מזל יותר לעומק - מה שיעזור לך בהמשך דרכך ;-) אז יאללה ביי שבי

k.b*****

New member
בקשר יום וטיפוסו

הי שבתאי מה שלומך? שמינ קארן,מה אתה יכול להגיד על יום 24 תאריך לידה שלי 24/01/78 על איזה מן אנשים מדובר תודה ויאללה...............ביי

קצת על ה- 24 בחודש...:cool:

המספר 24 מסתכם ל-6, הוא המספר של נוגה אלת האהבה - כך שהוא מרמז על אהבה - יופי - כסף (כן, כן, גם כסף). זהו מספר בר מזל בעל תגמול קרמי, שהרווחתם ביושר מגילגולים קודמים. המספר 4 מרמז על בעלי הכוח והשררה והספרה שתיים שמלווה אותו מראה על שיתוף פעולה - כך שבהחלט קיימת אינטגרציה עם אנשים בכירים בעמדות גבוהות. הוא מחזק את ההצלחה הכלכלית ואת היכולת להגיע לאושר וסיפוק באהבה. הוא גם מספר שמרמז על מגנטיות שמושכת את בני המין השני. האזהרה שבני המספר צריכים לקבל היא להזהר מהתמסרות לתאוות, וממידה מסויימת של רברבנות בחיי האהבה, הכספים והקריירה, מכיוון שנראה לכם שהכל בא כל כך בקלות - ובד``כ זה אכן כך! לינדה גודמן אומרת שמי שמנצל לרעה את המספר 24 ואת הטובות שלו - יהפוך למספר 18 או אף מספר קשה יותר בגלגול הבא. כמו כן היא אומרת שאסור לתת למזל הזה לגרום לכם לאנוכיות או לזלזול בערכים רוחניים. יש להתגבר על הפיתוי להרבות ביחסי מין מזדמנים ולמלא תאוות מכל סוג שהוא (?!?!) לסיכום אפשר לומר שהם אנשים בעלי קסם אישי, חשוב להם בעיקר שיתוף פעולה. הם אנרגטים ומצליחים במישור הכלכלי/פיננסי. ושוב, צריך להתחשב בהרבה מאוד נתונים בשביל להגיע לכלל מסקנה כמו מספר התאריך המלא ומספרי השם וכדומה. כמובן, גם מפת לידה אסטרולוגית מאירה אור נוסף על העסק... אבל זהו בצורה שטחית כל הסוד, שבי

אורן ג

New member
היי קרן

כמו אצל אחותיך אני גם גבולי בין תאומים לבין שור וחוץ מזה אני מה``זקנים`` פה. 21.5.77 מזל תאומים

keren007

New member
כן

כן, ללא ספק, אתה ממש זקן, בשבילי, מי שלא עבר את גיל 40, הוא לא זקן....... (בלי לפגוע באף אחד בפורום הזה!!!) ושבי.... יש לך אחלה מזל, גם אבא שלי מזל תאומים! :) ותגידו לי, יש עוד מישהו בגילי בפורום? להגיד לכם את האמת, גיליתי בשנה האחרונה שהרבה יותר כיף לדבר עם בני 15+ באינטרנט, מאשר עם כאלה בני גילי.... חוץ מאלה שמתלהבים מעצמם שאותם אני מוצאת בכל מקום... וגם לא ממש ביקשתי פירוט על יום הלידה... :) סתם ביקשתי תאריך, ואני לא יודעת למה.... כוחו של הרגל.... באיזה עיתון קראתי משהו על ילידי ה-11 לחודש (כן כן... אני ילידת 11), וזה ממש לא נכון.... לגבי לפחות... זה נכון אצליכם? אני רואה שפה בפורום ממש אחלה.... והכי טוב זה שכל מה שאומרים פה זה לא בכפייה הכול ברוח טובה.... (לא קשור) לילה טוב לכם קרן

ילידי ה- 11.....

ובכן,קרן... בחרת לך ``חתיכת מספר`` איך שאומרים. ה- 11 הוא מספר מאוד עוצמתי ודורש ממך הרבה שליטה עצמית. הם בעלי כוח רב, כוח מנהיגות ואינטלקטואליים. הם נראים שקטים מבחוץ, אבל בפנים - ``אש``.הם די חולמנים ורגישים.. עם נטייה חזקה להסתיר את זה. אין ספק שזה מספר מאוד חזק... ואנשים שלא מסתדרים איתו פשוט מצמצמים אותו ל-2 (1+1), מספר הרבה יותר קל... בכל אופן, אין ספק שצריך להסתכל על מפת הלידה האסטרולוגית, לפני שמגיעים למסקנות נחפזות... גם הנומרולוגיה (שמתעסקת במספרים) לוקחת בחשבון הרבה מאוד נתונים.. כך שאי אפשר לבודד אחד ולקבל החלטות לפיו... ככה שאולי זה ``מה זה לא נכון``... למרות שאני בטוח שאם תסתכלי עמוק פנימה תראי שזה דווקא ``די נכון``, לפחות כלפי פנים - אם לא כלפי חוץ. יותר מזה אני לא יודע מה להגיד, כי בסה``כ לא ממש ראיתי מה היה כתוב בעיתון הזה... בת כמה את? שבי

keren007

New member
אוקיי, דבר כזה

עדיין לא קראתי באף עיתון............ אני מופתעת, כמעט צדקת פה בהכול, חוץ מהקטע של כושר מנהיגות, שאצלי דבר כזה אני לא זוכרת מאז הגן... תגיד, מאיפה אתה יודע על כל כך הרבה על כל תאריך? שיננת בעל פה או שאתה קורא את זה ממקום כלשהו? אני בת 13, כבר אמרתי שתאריך הלידה שלי זה ה-11.12.87 בהודעה הראשונה אני חושבת....... לא נורא... טוב, אני אחזור לראות החיים יפים......... קרן 8-p

למעלה