היי...

fatpig

New member
היי...

אני לא יכולה יותר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אתמול היה גרוע, נסו להכשיל ולהפיל בפח... אני לא מבינה הם מנסים לבדוק מה אנחנו יודעים או רוצים לראות מה אנחנו לא יודעים?!( מי שלא מבין מדובר בבגרות בפיזיקה......) אני צריכה להתחיל ללמוד למגן במתמטיקה שהוא ביום ראשון ואין לי כוח...... למרות שיש לי רק 3 ימים .וזה מעטטטטטטטטטטטטטט מאוד זמן ללמוד חומר של 5 יחידות מתמטיקה אני לא מתחילה..... כי אני לא מסוגלת... אין לי כוח לא פיזית ולא נפשית .אני מרגישה שאני חייבת מנוחה!!!! מה לעשות????????. אני שוקלת לא להגיע למגן ..מה כבר יקרה ????? המורה תתעצבן קצת תשאל למה לא באתי....אני ימציא לה משהו .אולי אפילו ישיג אישור מרופאה ואז היא תתן לי ציון הגשה על סמך השנה ..... אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אני לא יודעת ...... מצד אחד הרעיון הזה קוסם לי ומצד שני אין לי כוח לתגובות של הכיתה .(יש לי עבר עם אי הגעה למבחנים .. לא הרבה . אבל יש......) מה אתם אומרים????????? תעזרו לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

חזירע

New member
היי...

אני אומרת לא להחליט עכשיו כלום...ואני מתכוונת, תתכונני עכשיו למגן במתמטיקה...אם אין לך כוח להתחיל ממש עכשיו אז תתחילי בערב או אפילו מחר על הבוקר....אין מה לעשות, צריך להקשיב לפעמים לגוף ולראש...אי אפשר להתעלם ממה שהם מרגישים...ואם אין כוח פיזית ונפשית אז אין כוח...למידה במצב כזה במילא לא תועיל במיוחד...אבל מה- מחר את מתעוררת לומדת כמו שצריך, מתכננת לעצמך את כל שעות הלמידה וההפסקה ונצמדת ללו``ז, ויותר חשוב, עוזבת בצד את כל המחשבות של לבוא או לא לבוא למבחן....(הרי כולנו יודעים שאי אפשר ממש ללמוד למבחן כשיש כל הזמן את האופציה של ``אולי אני בכלל לא אבוא...`` הקיצר, לומדת ומתכוננת ועושה הכי טוב שאת יכולה מהיומיים האלה....ואז, בערב שבת מחליטה ע``ס מה שנראה לך... אם את מרגישה שאת יודעת- תבואי...תמיד, אם אתה מרגיש בסדר לגבי המבחן, עדיף לבוא מאשר לשבור אח``כ את הראש באיזה פתק להביא, מה להגיד, מה יגידו האנשים בכיתה וכו`...סתם התעסקות מעצבנת ומיותרת. אם את מרגישה מוכנה פשוט תבואי...ותזכרי, אף פעם אתה לא יכול להיות 100% בטוח אם תצליח כמו שרצית או לא...אין מה לעשות... אם את מרגישה שזה לא זה...שאת לא מי יודע כמה מוכנה ושזה בטוח יהרוס לך את הממוצע השנתי וכו` - אז אל תבואי...אז נכון תצטרכי להתמודד עם המורה והאנשים בכיתה...אין מה לעשות, אין החלטה קלה...תמיד יש משהו שמרוויחים מהחלטה שלוקחים ומשהו פחות נוח, שצריך להתמודד איתו-תוצר לוואי של ההחלטה... במקרה הזה ``מרוויחים`` מאי ההגעה למגן ומתמודדים עם החלק הפחות נעים של להמציא פתק, לדבר עם המורה, להתמודד עם שאר התלמידים... לסיכום, עצה שלי, אל תחליטי עכשיו ואל תעשי ספקולציות אם כן תספיקי להיות מוכנה למגן או לא...פשוט תלמדי...את ההחלטה תקחי אח``כ שכבר תוכלי לאמוד בצורה יותר מדוייקת אם את מוכנה למבחן או לא... אז זהו...ושיהיה בהצלחה... שלך, חזירע ;-)

t@gel

New member
אוחחחחח

טוב שכתבת שזו רק בגרות.... קראתי 10 פעמים את השורה הראשונה ולא הצלחתי להבין.... אז זו רק בגרות מתוקה...ואם תתני למורה לפתור אותה... היא תכשל על בטוח....זה עיניין בדוק... אל תקחי את זה קשה מידי...מה שחשוב בבחינות בגרות, זה השניה אחרי שיוצאים מהכיתה בסוף הבחינה ומודים לאל על שהמקצוע הזה יוצא מחיינו לצמיתות.... אני בטוחה שאת יודעת את החומר מצויין ואת רק מתרגשת יש לך 3 ימים לערוך חזרה כללית לבחינה, וזה המון!!!!!!! את לא לומדת בשלושה ימים את כל החומר, את רק חוזרת עליו וזה הבדל עצום.... לדעתי, תלמדי עכשיו ותגשי לבחינה...טוב לסיים הכל בזמן... בהצלחה מתוקונת.......

למעלה