היי

היי

אני די חדשה + ניק נים חדש מציירת המון מעלה עבודה לא גמורה בשביל לשמועה ערות בונות מתוך פרויקט עצמי שנקרא לצייר במילים תהנו

kislevorr

New member
הצבעים לא נעימים בכלל

הגרדיאנטים האלה מטרידים. הלב בצד לא קשור הרעיון של הטקסט ממש חמוד, וגם הפונט נחמד הפרח מלמעלה לא נראה כאילו הוא על הקוביה האותיות בצד הקוביה נראות מצוירות ביד, ולא פונט די בעייתי, אבל - עוד לא גמור..

אור

הלב אמור לבוא בתור חתימה זמנית הפונט זה כתב היד שלי התמונה נסרקה מה את מציע לשים במקום האותיות אגב האותיות הם ראשי תיבות של שמי

ananass

New member
גם אם זה נובע מבורות

זה אוונגרד (אוונגרד פוסט-מודרני?!) היצירה השנייה אפילו יותר חזקה מהראשונה , המטוסים ברקע עם הצבעים עושים לי הירושימה בבטן. כה לחי!

e m i l y

New member
נראה לי, אנא

נסס, שגם לפני שראית את היצירה היתי לך הירושימה לא קטנה בבטן... תקן אותי אם אני טועה.

Brenman

New member
אני אישית לא מבין כל כך את העבודה

אני אשמח אם תסבירי מה ניסית להעביר כאן, ואז אולי הניתוח שלי יהיה נכון יותר
הרעיון שהעלית - לצייר במילים נשמע מעניין - לטקסט כתוב יכולים להיות מאפיינים גרפיים מגניבים לגמרי לדעתי. אבל האובייקט שאת ציירת עם המילים נראה לי פשטני מדי - הרמה של הטכניקה גבוהה מהרמה של האובייקט בעצם. חוץ מזה, אין מספיק קשר בין האמצעי שאת משתמשת בו למה שאת יוצרת - כלומר, אם היית מציירת קוים רגילים במקום מלים, או אפילו אם הן לא היו שם, הייתי מקבל את אותה ההרגשה מהציור. לדעתי האמצעי הזה הוא מאוד מעניין, אבל הולך לאיבוד בקומפוזיציה כמו שהיא כרגע. אני מקווה שהעצות שלי עזרו במשהו, ואני בהחלט מחכה להסבר

הסבר

המטרה פו היא ליצור ציור שמוכב מימילים במקום קוים. העבודה היא ראשונית ביותר (מבטיחה להישתפר ולהראות!!!) העלתי משום שרציתי לקבל ביקורת על הרעיון. ושוב זו עבודה ראשונית (סתם סקיצה מושקעת) יש רעיונות אחרים לגמרי. אביביתוש

Brenman

New member
טוב, בהצלחה

אני אישית מחכה לראות מה יצא מזה בסוף.

למעלה