היי

היי

קוראת אותכם קוראת על שליטה גברית וכל כך עושה ביד...... עדיין צעירה בת 18 וחצי יש חבר עושים לפעמים טיפה שליטה בלי כינויים טיפה מכות בטוסיק טיפה היית ילדה רעה ואז אצבע לטוסיק וטיפה משיכות בשיער רוצה יותר הרבה יותר רוצה להיות העבד שלו הכלבה שלו ועם זה רוצה שלפעמים נעשה סקס רגוע מאהבה כמו שרק אנחנו יודעים ושנמשיך בזוגיות הרגילה שלנו ומפחדת שאם אלמד אותו מה זה להיות מאסטר(אגב את כל המושגים למדתי ממכם) הוא כבר לא יוכל לשוב ולהיות האהוב המתוק העדין והאוהב שלי. מה דעתכם? אגב נגד שעוות סיגריות השתנות... בעד כיניום קשירות ועוד.

נסי ללמד אותו משהו אחד קטן

ותראי איך את מרגישה עם זה:) בגלל פליק קטן בטוסיק לא מתקלקלות מערכות יחסים:)

Z o d i a c

New member
קודם כל ברוכה הבאה מתוסכלת!

קודם כל חשוב שתביני שאין צד אחד של המאסטר פוסל את צידו האחר. עבדי החדש שיצא מכאן לפני מספר שעות הוא ההוכחה שיש בי שני צדדים. מצד אחד הוא רוצה ללמוד, יש בו רעב אדיר ונכונות. לא חסכתי ממנו כאב. דחפתי אותו למקומות שהוא טרם ביקר בהם. כמעט הבאתי אותו לשפיכה מספר פעמים אך עצרתי שניה לפני הסוף. קשרתי. הצלפתי. מצד שני ליטפתי אותו, פינקתי אותו, נישקתי אותו, נתתי לו הפסקה ארוכה יחסית בין קטע אחד למשנהו. הוא העבד שלי, מי ידאג לו וישמור עליו אם לא אני?

gidionline80

New member
נכון שפליק אחד

אולי לא ישנה אבל יש סיכוי שזה ישנה את כל הדינמיקה של הזוגיות אני ראיתי אנשים שבדסמ שינה את אישיותם והתנהגותם כל אחד מגיב אחרת לזה. אם לא תנסי לא תדעי :) חג"ש

נחמד לקרוא שיש סקס אחר :)

אני והישבן שלו ! דברייך כה יפים ונעימים וכולי "ירוק" מקנאה, אך, עם זאת, מלא בפרגון :)

לשירותך תמיד !

אני והישבן שלו ! ראשית, יש לך כינוי מדליק בטירוף... שנית, לכבוד הוא לי לגרום לך לחייך :)

אני כל כך מזדהה איתך...

ביני לבין החבר שלי היה תהליך מאוד דומה, התחלנו "לשחק" קצת, שנינו נהננו... ובזמן שהוא נהנה אני התחלתי לרצות הרבה יותר. איך אומרים את זה לגבר שמכיר אותך כל כך הרבה זמן בתור בחורה וונילית לחלוטין? איך מדברים בלי לפחד מה הוא יחשוב, מה הוא ירגיש, מה ישתבש? איך לא מתביישים בתשוקות והפנטזיות הכי אינטימיות שקיימות? לאט לאט... אני מבינה את ההרגשה שכאילו נוצר סוג של פער בינך לבינו, כאילו הכל זרם בקצב אחיד עד שהתחלת לרוץ מהר יותר... לי עזרה סבלנות, והרבה ממנה. גם כשהוא "זרם" איתי, בהתחלה תמיד היתה לי תחושה שהוא לא נהנה, שהוא משתף פעולה רק בשביל לרצות אותי (כשלרצות אותי זה חיובי מאוד, אך לא עומד בפני עצמו) עם הזמן הכרנו אחד את השני, מכל מיני צדדים שלא הכרנו קודם, הכרנו בעיקר את עצמנו... זהו, זה עבד אצלי רק לאט ובזהירות. פנטזיות לפעמים יכולות לסובב את המוח לחלוטין, להשתלט על כל תא בגוף, לשים את ההגיון הבריא במקום מאוד זניח... אני בעד להגשים פנטזיות, אך שוב - לאט ובזהירות. ובקשר לשוני במערכת היחסים, כן, זה משתנה, אצלי זה השתנה לטובה... לא היחס שלי אליו, או שלו אליי... אנחנו פשוט מחוברים יותר, אוהבים יותר, מכירים יותר... ועכשיו הוא גם למד לבקש "כן... חזק יותר..."

למעלה