היי

clocks

New member
היי

והסיפור הוא כזה ,היתה לי מערכת יחסים של 4 חודשים שבהם הכול עבר בצורה זורמת,נהדרת וטובה עד כמה שזה אפשרי איתי הבעיה היתה שפשוט לא הצלחתי להתאהב בבחורה למרות שכביכול הכל זרם ,אז פשוט עשיתי את מה שאני יודע לעשות הכי טוב וניתקתי את הקשר כדי להצליח לחשוב יותר בבהירות(עד כמה שזה אפשרי כמובן ;)),תמיד היתה לי ההרגשה שכאשר אני אפגוש את האישה שאיתה ארצה לחלוק את חיי אני פשוט אסתכל לתוך עיניה ואדע שזה זה ! כמה שזה נשמע ילדותי ,העניין הוא שלאחר פרידה של חודשיים לא הרגשתי שום רגש של התאהבות לגבי הבחורה עד שהיא פשוט הרימה אלי טלפון נפגשנו והעברנו 3 לילות וימים של כיף אחד גדול לפני טיסה לארה"ב שבה אני חושב להשתקע אז עכשיו אני כאן בארה"ב ,והיא שם/כאן בארץ אז השאלה הגדולה היא ...האם עלי לחתוך את הקשר טלפונים אימיילים וכו" או פשוט לזרום איתו ולראות לאן זה יוביל ??? לעצתכים אודה

seeyou

New member
לא תמיד מבט בעיניים זה מספיק!

או בילוי סוער של ימים ולילות מסביב לשעון תקבע את הגורך... חשוב מאוד איזו הרגשה כללית יש לך כאשר אתם ביחד ..או אפילו סתם מדברים בטלפון מה דעתה בקשר לעתיד שאתה חולם לבנות שם?

adam33

New member
ואז...

אין אהבה אין משיכה אז מה הבעיה? תמשיך!! אם יהיה משהו..אז זכית בחברה.. אם לא יהיה אז זכית בידידה.. הרי היא לא באה אליך ואומרת לך או חתונה או שלום.. ובמצב שכזה תמשיך..זה למלמ לא מועיל לא מזיק

למעלה